Streljanje s pištolo v zrak sredi množice v LJ? Očitno bo treba z zakonom prepovedati posedovanje strelnega orožja tako kot so v Nemčiji zaradi izboljšanja varnosti v družbi nedavno prepovedali nože
Streljanje s pištolo v zrak sredi množice v LJ? Očitno bo treba z zakonom prepovedati posedovanje strelnega orožja tako kot so v Nemčiji zaradi izboljšanja varnosti v družbi nedavno prepovedali nože
kolikor sem slišal, je to že prepovedanoStreljanje s pištolo v zrak sredi množice v LJ? Očitno bo treba z zakonom prepovedati posedovanje strelnega orožja tako kot so v Nemčiji zaradi izboljšanja varnosti v družbi nedavno prepovedali nože
Čakaj, čakaj, kaj?!? Ja kako pa se potem to lahko izvaja v praksi? Potemtakem prepoved ni tista prava rešitev s katero bi omejili ekstremiste in zaščitili normalne ljudi?kolikor sem slišal, je to že prepovedano
kolikor sem slišal, je to že prepovedano
Zdaj pa glavno vprašanje: KDO je dal usmeritve policistom, da nebogljeno stojijo ob strani? In zakaj to NE BO v vseh glavnih medijih?
Počakaj leto ali dve, London pridemo..
Leva golazen pravi welcome......Glede na rast sip.cev v Sloveniji je samo vprašanje časa, kdaj eden izmed njih župan večjega mesta.
In potem bo takšno veseljačenje nakaj zazeljenega...
levi anarhistiLeva golazen pravi welcome......
Srbi, Šipci, migranti....