Lepote multikulturnosti 4

A tole je pa kaj?
pa si si res mal tko poseben al se sam delaš? mislim norčevanje iz uboja 11 letne deklice ki ga je zagrešil nekdo , kateremu je država nudila vse kar si je zaželel, mu omogočila boljše življenje, on pa enostavno zaštiha svojo državljanko, ki ni popolnoma nič kriva

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.743
3.953
113
Ljubljana
hmpg.net
" nekdo , kateremu je država nudila vse kar si je zaželel, mu omogočila boljše življenje, on pa enostavno zaštiha svojo državljanko, ki ni popolnoma nič kriva"

Kdo?

Migrant? ali je 8888 ponovno (kot že tolikokrat) produciral lažno novico (razmisli s kakšnim namenom to dela - IN TO DELA ZAVESTNO!), ki obtožuje migrante?
Pa ne trdim, kdo jo je, kdo je ni, preprosto - produciranje novic (lažnih?) da so vsega krivi migranti je, milo rečeno, netenje sovraštva do drugačnih (lahko je tudi LGTB). In to me moti.

Sem pa vsekakor za kaznovanje, kogarkoli, ki zagreši kriminalno dejanje, ne glede na to ali ne migrant, musliman, LGTB ali predsednik vlade. Pred zakonm bi morali biti enaki. Če ne smo v fevdalizmu.

" nekdo , kateremu je država nudila vse kar si je zaželel, mu omogočila boljše življenje, on pa enostavno zaštiha svojo državljanko, ki ni popolnoma nič kriva"

Kdo?

Migrant? ali je 8888 ponovno (kot že tolikokrat) produciral lažno novico (razmisli s kakšnim namenom to dela - IN TO DELA ZAVESTNO!), ki obtožuje migrante?
Pa ne trdim, kdo jo je, kdo je ni, preprosto - produciranje novic (lažnih?) da so vsega krivi migranti je, milo rečeno, netenje sovraštva do drugačnih (lahko je tudi LGTB). In to me moti.

Sem pa vsekakor za kaznovanje, kogarkoli, ki zagreši kriminalno dejanje, ne glede na to ali ne migrant, musliman, LGTB ali predsednik vlade. Pred zakonm bi morali biti enaki. Če ne smo v fevdalizmu.
šur ja. vse kar je sednega, farškega laže pa producira fake news z namenom diskriminacije in škodovanja drugim narodsnostim. Tud v Nemčiji neki časa nazaj se ni nič zgodil na Švedskem je pa itak raj na zemlji, tak multikolore, knede?

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.743
3.953
113
Ljubljana
hmpg.net
Na Švedskem je Šved prejšnji teden ubil 10 ljudi, od tega 3 migrante.
Kaj je 8888 (ali višek izobrazbe, ki je nekako ne uspem zaslediti, razen, če je poznavanje vseh črk abecede že višek?) objavil o tem? Da je to recimo več ubitih v šoli(v enem napadu) kot prej v 12 letih v šolah po Švedskem?

mistique

Guru
16. jun 2009
14.223
2.020
113
Emona / Carnium
šur ja. vse kar je sednega, farškega laže pa producira fake news z namenom diskriminacije in škodovanja drugim narodsnostim. Tud v Nemčiji neki časa nazaj se ni nič zgodil na Švedskem je pa itak raj na zemlji, tak multikolore, knede?
8888 ima dokazano zgodovino objavljanja lažnivih, zavajajočih, manipulativnih in še bi lahko naštel kakšnih vse objav in izjav in to je dovolj, da veš, da ne gre za naivno in prestrašeno osebo. Zelo enostavno je trditi, da je njemu povsem vseeno za žrtev. Obenem je tudi sam žrtev. Žrtev maloumnosti in pomanjkanja starševske ljubezni. On prešteje kok frendov ima na fb in si reče: sej sem dober človek in pelje naprej svojo križarsko vojno z lažnimi novicami in še bolj lažno moralo. Kdor njega vidi kot predstavnika farškega, zares dela duhovščini krivico...da ne govorim o ljudeh, ki verujejo...sramota pač.

Seveda se lahko izkaže, da je točno določen migrant ali pa potomec afriških priseljencev umoril deklico. Trenutno tega ni možno prebrati nikjer, razen v lažnivi X objavi profila z izrazito desničarsko agendo. Dve osebi so pridržali in izpustili.

Ah...kakšna izguba časa.

Na Švedskem je Šved prejšnji teden ubil 10 ljudi, od tega 3 migrante.
Kaj je 8888 (ali višek izobrazbe, ki je nekako ne uspem zaslediti, razen, če je poznavanje vseh črk abecede že višek?) objavil o tem? Da je to recimo več ubitih v šoli(v enem napadu) kot prej v 12 letih v šolah po Švedskem?
ja pa so o tem modelu kaj napisali ali so zadevo malo stisnil v kot? So pokazali sliko kdo je to naredil, ime priimek itd ali raje ne? Kar se šo tiče če greš gledat zgodovino 12 let nazaj (pa ne naših in rdečih medijev, amapk recimo policijska poročila) boš videl marsikaj zanimivega, tudi no-go zone kjer imajo šeriatsko pravo. Nedolgo nazaj je bilo dokazano da različne tople najemajo mladoletne "švede" za opravljanje bolj kot ne umazanih nalog. MIilm da je članek še vedno na voljo samo poiskati ga je potrebno.

Sicer pa če je vse tko okej, zakaj se krepši ortodoksna desnica? Nek razlog pač mora biti

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in Kamele0N
8888 ima dokazano zgodovino objavljanja lažnivih, zavajajočih, manipulativnih in še bi lahko naštel kakšnih vse objav in izjav in to je dovolj, da veš, da ne gre za naivno in prestrašeno osebo. Zelo enostavno je trditi, da je njemu povsem vseeno za žrtev. Obenem je tudi sam žrtev. Žrtev maloumnosti in pomanjkanja starševske ljubezni. On prešteje kok frendov ima na fb in si reče: sej sem dober človek in pelje naprej svojo križarsko vojno z lažnimi novicami in še bolj lažno moralo. Kdor njega vidi kot predstavnika farškega, zares dela duhovščini krivico...da ne govorim o ljudeh, ki verujejo...sramota pač.

Seveda se lahko izkaže, da je točno določen migrant ali pa potomec afriških priseljencev umoril deklico. Trenutno tega ni možno prebrati nikjer, razen v lažnivi X objavi profila z izrazito desničarsko agendo. Dve osebi so pridržali in izpustili.

Ah...kakšna izguba časa.
saj lahko laže, samo nekaj na tem je zagotovo, sicer se orto desnica ne bi krepila preko vseh meja

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam

corsol

Guru
11. mar 2010
3.136
1.054
113
ja pa so o tem modelu kaj napisali ali so zadevo malo stisnil v kot? So pokazali sliko kdo je to naredil, ime priimek itd ali raje ne?

saj ne da sem napisal, da omenjeni par ni kriv...če vidiš, da ni res pač nalimaj, tam v komentrjih piše, da so ju izpustili.

ampak tako kot ferdo&Co. na tabli onanirajo na branjenje vsega hudega iz vzhoda, je že malo zaskrbljujoče. Vprašanje, na katero stran bi se postavili... :bonk:
ok pa recimo da smo mi zaj**** s tem postom ....kaj je blo pa decembra v Berlinu? sejem pa te reči... a so avtohtnoni Hansi šli malo pokalice preluftat?Ali so bli drugi stručnjaki na delu, taki malo bolj temne polti pa iz nekih drugih kultur?

Tebe moti levičarsko zmagoslavje, mene pa objavljanje fake njuzov, ki jih ti in podobni vzamete za sveto resnico in potem ste užaljeni, ko drugi ne tulimo z vami.
kako zmagoslavje? Poglej EU, povsod imaš vzpon desno in skrajno desnh strank, levica se počasi poslavja, kolikor bi levica lahko dobrega naredia je naredia večinoma slabega, v škodo povprečnega Europejca, sedaj pa prihaja na oblast kontra opcija, ki je izrazito strupena do njej nevšečnih zadev. Sedaj bo pestro tudi za take kot si in kot sem jaz, ki imava nekoliko zmernejše poglede od teh ki se počasi pripravljajo na oblast

• Haha
  • Všeč mi je

mistique

Guru
16. jun 2009
14.223
2.020
113
Emona / Carnium
saj lahko laže, samo nekaj na tem je zagotovo, sicer se orto desnica ne bi krepila preko vseh meja
No, desnica se ne krepi izključno na lažeh, pa se lahko en 8888 trudi kolikor hoče :)
Desnica se krepi zaradi trenutnih ekonomskih razmer, nezaupanja v institucije, posledic zgrešene migracijske politike in vseh napetosti in frustracij, pa tudi manipulacij v povezavi s tem,...

Osebno se mi zdi marsikaj narobe v EU. Vključno z EU migracijsko politiko. Skandinavci počasi ugotavljajo, da so malce zgrešili s svojo politiko priseljevanja.
Na drugi strani imaš kapital, za katerega so migranti (Poljak v UK, Filipinec na Hrvaškem, itd...) neprecenljiva (zelo poceni) delovna sila, ki jo tako ali tako primanjkuje (saj obstaja povpraševanje). To pa vidim kot interni konflikt in sicer na desnem polu, ki je tako lokalno politiko tudi vodil (recimo CDU in vse desnosredinske vlade v IT itd...).

Dokler na priseljevanje tujcev gledamo kot ideološki problem (populistični pogled skrajne desnice), ki v resnici rešuje praktične potrebe (zmerni pogled desne sredine), bomo težko rešili ta gordijski vozel.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.282
113
blizu močvirne prestolnice
No, desnica se ne krepi izključno na lažeh, pa se lahko en 8888 trudi kolikor hoče :)
Desnica se krepi zaradi trenutnih ekonomskih razmer, nezaupanja v institucije, posledic zgrešene migracijske politike in vseh napetosti in frustracij, pa tudi manipulacij v povezavi s tem,...

Osebno se mi zdi marsikaj narobe v EU. Vključno z EU migracijsko politiko. Skandinavci počasi ugotavljajo, da so malce zgrešili s svojo politiko priseljevanja.
Na drugi strani imaš kapital, za katerega so migranti (Poljak v UK, Filipinec na Hrvaškem, itd...) neprecenljiva (zelo poceni) delovna sila, ki jo tako ali tako primanjkuje (saj obstaja povpraševanje). To pa vidim kot interni konflikt in sicer na desnem polu, ki je tako lokalno politiko tudi vodil (recimo CDU in vse desnosredinske vlade v IT itd...).

Dokler na priseljevanje tujcev gledamo kot ideološki problem (populistični pogled skrajne desnice), ki v resnici rešuje praktične potrebe (zmerni pogled desne sredine), bomo težko rešili ta gordijski vozel.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.665
1.833
113

Samo to se rešuje z legalnimi delavskimi migracijami (viza jamčena z zaposlitvijo), ne z nelegalnimi in/ali azili za katere bi morali zaprositi v prvi varni državi.

Me zanima koliko teh skrajnih desničarjev je dejansko rasistov, koliko je pa normalnih ljudi, ki jih moti kriminal.