Ampak tole je dejasnko pravilno.
Kaj zdaj jamrajo sami so zidovje prodal Rusom, Arabcem,...oz. "tujerodnim"..denar nikomur ne smrdi.
Ni res. Taki zamorci vsekakor niso bili. Bili so temnejši recimo tako kot Arabci danes,niso pa bili črni. Veš zakaj? Ker so kasneje naselili Skandinavijo.Ampak tole je dejasnko pravilno.
Prvi prišleki v EU(jasno tudi švedsko), so bili črni. Bela polt se je razvila kasneje
...a......Ni res. Taki zamorci vsekakor niso bili. Bili so temnejši recimo tako kot Arabci danes,niso pa bili črni. Veš zakaj? Ker so kasneje naselili Skandinavijo.
Oh dečko, so bili kar fejst temnejši od arabcevNi res. Taki zamorci vsekakor niso bili. Bili so temnejši recimo tako kot Arabci danes,niso pa bili črni. Veš zakaj? Ker so kasneje naselili Skandinavijo.
Po pogovoru z lokalci v JAR so pri njih temnejši manj spoštovani in vredni....a......
kateri zamorci so pol hujš.....temnejši al ta črni
Ja, pod postlo jih imaš. Južni so se preselili v omaroZgleda da jih osebno poznamo....
Sem mislil da je tekla beseda o prazgodovini... aja čak, saj je....Ja, pod postlo jih imaš. Južni so se preselili v omaro
Ruanda ....1M.....1994Po pogovoru z lokalci v JAR so pri njih temnejši manj spoštovani in vredni.
Najbolj rasistična država, kar sem jih doživel, je pa Nigerija (tako do tujcev kot lokalcev). Najmanj rasistična v Afriki sta pa Uganda in Ruanda..
Glede na raziskave predvidevajo, da je imel homo erectus barvo kože približno tako, kot recimo aborigini. Toliko sem si zapomnil, ko sem enkrat bral ene članke o času neandertalca in homo erectusa. Vedo pa ne.Oh dečko, so bili kar fejst temnejši od arabcev