ja, da ti jo z zobami počoha. to ne moreš dat na točo.Ali 50 km/h čez ležečega policaja. Samo tu že malo reskiraš streho.
ja, da ti jo z zobami počoha. to ne moreš dat na točo.Ali 50 km/h čez ležečega policaja. Samo tu že malo reskiraš streho.
ja, težko prideš k cenilcu in rečeš zobi so me doblija, da ti jo z zobami počoha. to ne moreš dat na točo.
Ti pa ne brat.Preveč prostega časa branko? Vsako neumnost pa tudi ne rabiš delit.
Očitno niso vsi taki genijalci kot ti, ki veš, da gre za neumnost še preden jo prebereš.Ti pa ne brat.
Če bi bil jaz genijalec tvojih postov nebi bral.Očitno niso vsi taki genijalci kot ti, ki veš, da gre za neumnost še preden jo prebereš.
Enostavno preskoči moje objave in sreča bo neizmerna.Ti pa ne brat.
Ne razumem teh tvojih objav in kaj skušaš z njimi dokazat. To, da si moten sem dojel že dolgo nazaj.
Naj te skrbi za tvoje, ne za mene!Preveč prostega časa branko? Vsako neumnost pa tudi ne rabiš delit.
Baje da smo v Svobodi, bom bral kar bom sam hotel. Pa Srečnega in zdravega!Enostavno preskoči moje objave in sreča bo neizmerna.
V takih primerih bi morali policaji od reagirat po ameriško. Par strelov v opice, pa bi se hitro razbežali. Tisti, ki bi končali pod zemljo bi se pa itak žrtvovali za alahada bi jim roke razpizdlo, v bodoče