Levičarji - nepreklicno!Kdo je zdej baraba?
Dasničarji pa ker so padli na levičarsko finto.
Levičarji - nepreklicno!Kdo je zdej baraba?
Da ga ne pozabiš kot si "Žaubija"..…to da je šel dol še s kolegom si pa tko žeŽe 35-setič
Opa!35-letnik pred azilnim domom glasno predvajal molitev, ob prihodu policije ni upošteval ukazov
Pred azilnim domom Vič se je v četrtek pozno zvečer zgodil incident. 35-letni slovenski državljan je okoliške prebivalce vznemiril z glasnim predvajanjem molitve, ob prihodu policije pa ni želel zapustiti vozila. Posredovali so tudi specialci.www.rtvslo.si
Ok, varovalko odneslo nekomu, bi znal bit, da je za v umobolnico. Bistven podatek pa je, da gre tudi za državljana Maroka, prebivalca azilnega doma. Je mogoče Maroko v vojni, ker zadnjič je levica bluzila, da gre za ljudi, ki bežijo pred bombami. Kaj ima državljan Maroka, ki je nelegalno vstopil v SLO za delat v azilnem domu? To bi se moral novinarji levi al pa desni spraševat. Že davno večina telih, ki se sprehajajo po LJ nikakor ni beguncev. Samo nazaj via Maroko, Alžirija, Tunizija... Tiste redke, ki so pa dejansko begunci pa v azilne domove pod določenimi, zelo strogimi pogoji.
Sem, to je že vseskozi moje mnenje, sam ti si očitno tokrat prvič dejansko prebral kaj pišem.Opa!
Sicer se strinjam z napisanim.....ampak še cca pol leta nazaj nisi ravno tako modro govoril....
Si serahlo de-radikaliziral!?
Ne, jasno in glasno sem povedal. Če si mel pa ti plašnice gor, pa jest nisem kriv. Pač nikol nisi odrasel.Res si nekaj bolj nerazločno momljal..... čez masko
Mogoce kak nas relativizator ve?Res ne vem kaj folku ni jasno da skačejo po telesu, da brcajo v glavo..?
Ko že človk misli, da ne morš bit večji vosu, pa to napiseš.Mogoce kak nas relativizator ve?
Nekaj v smislu, to se le cudno igrajo, oni tega ne vedo, ker niso razgledani, saj to je le en primer, niso vsi taksni....
Nekaj v tem smislu bo.