Lepote multikulturnosti 4

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.408
4.979
113
  • Jezen sem
Reactions: LeQuack

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Henry Kissinger meni, da je Nemčija sprejela veliko preveč tujcev drugih kultur in ver.

“It was a grave mistake to let in so many people of totally different culture and religion and concepts, because it creates a pressure group inside each country that does that,” the 100-year-old ex-top American diplomat said in an interview with Axel Springer CEO Mathias Döpfner for Germany’s Welt TV. Axel Springer is POLITICO’s parent company.

Hamas je današnji dan razglasil za globalni dan jeze, v Franciji Čečen napadel šolo in ubil učitelja.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.206
723
113
Sicer SDS trobilo, ampak... :eek:

Čez 14 dni premaknemo uro. Se pravi po 17 uri boš hodil pol Ljubljani na lastno odgovornost. Da ne govorim o ženskah. Bo zanimivo. Policija pa ne le molčala, ampak skrivala.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
Sicer SDS trobilo, ampak... :eek:

Sicer je res na postaji iz dneva v dan več migrantov, tudi policije je vse več tako da je vse možno. Točno v tem podhodu pa prenočujejo čistokrvni Ljubljanski đankiji. V tistem delu je vedno vse poscano in je možno tud da so se oni stepli, pa je nova 24 mal priredila.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Sicer je res na postaji iz dneva v dan več migrantov, tudi policije je vse več tako da je vse možno. Točno v tem podhodu pa prenočujejo čistokrvni Ljubljanski đankiji. V tistem delu je vedno vse poscano in je možno tud da so se oni stepli, pa je nova 24 mal priredila.
Možno je tudi, da so bili pijani lokalci...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom

kakorkoli, kar spremljam zadnje čase po evropi je policija povsem nesposobna, poglej švede kaj jim delajo, anglija ni prav daleč, v franciji vemo, da je šlo vse u ku.rac že pred leti, naša policija pa ima srečo, ker ko se bodo srečali s takimi pacienti jih bodo le ti odnesli ven iz policijske postaje

• Všeč mi je
Reactions: sixpower in 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.008
9.534
113
kakorkoli, kar spremljam zadnje čase po evropi je policija povsem nesposobna, poglej švede kaj jim delajo, anglija ni prav daleč, v franciji vemo, da je šlo vse u ku.rac že pred leti, naša policija pa ima srečo, ker ko se bodo srečali s takimi pacienti jih bodo le ti odnesli ven iz policijske postaje
To je vse res, čeprav našo policijo vseen mal podcenjuješ. Še zmer pa mislim oziroma se mi zdi bolj verjetno, da so v podhodu Vilharjeve delal pi.z.darije avtohtoni LJ đankiji in ne migranti.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Policija zna dobro tepst, samo poglej si kako so dobro tepli med korono prebivalce, brez zadržkov. Pri migrantih torej ni da ne bili sposobni jih ustavit, ne smejo jih. Migranti imajo namreč človekove pravice.