Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Če tako pogrešaš Tanjo, si poglej pogovor na 24ur (poleg sedi Milan Zver).

Zakaj nekateri s takim žarom širite in si ogledujete posnetek umora ubogega dekleta pa mi ni jasno. Jaz sem protestiral že ko ste na Alterju objavljali posnetke krvavih trupel iz Bataclana.
Tanja ima edina jajca, da pove, kaj si misli o migrantih. V EU parlamentu pa z Zverom enako dvigata roke - oba v korist migrantov.

B81

22. jul 2007
37.619
10.913
113
Pa še tole in sicer na OFF.
Bi predlagal da se ustvarijo dve teme in sicer Multikulti jagababa & Co kjer bi vi spamali z blodnjami 24 ur na dan ter še eno temo z naslovom multikulti đihadisti kjer bi se komentiralo samo o nasilnemu muslimanizmu brez jagababa & Co blodenj. Ker dones ste brisali na full komentarjev ravno zaradi jagababamultikultiblodnjavegasprenevedanegađihadizma.
Ze razmisljam, da bi "podkupil" uporabnike, da dajo to babse na ignor. Sam sicer ne vidim njenih postov, ampak vse prevec je ukvarjanja s tem nojem na tej tabli in je potem sama zmeda, ker zgleda, da se uporabniki kregajo sami s sabo.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Ze razmisljam, da bi "podkupil" uporabnike, da dajo to babse na ignor. Sam sicer ne vidim njenih postov, ampak vse prevec je ukvarjanja s tem nojem na tej tabli in je potem sama zmeda, ker zgleda, da se uporabniki kregajo sami s sabo.
Moderator naj bi nepristransko moderiral, ne pa lajkal take poste.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Dejstvo je da postanejo teme neberljive s trenutkom ko vanje vstopiš ti in se začneš sprenevedat v njih...

...takega mnenja sem tudi sam...in daleč od tega da sem edini...in to sem lajkal pa če je tebi to všeč ali ne!

• Všeč mi je
Reactions: Matey in tomi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Mod tole je za ban ce ne bo elaboriral. Ker je cista laz z namenom zavajanja.

endvatri...

Sem moral it prav raziskat kje se je to "zgodilo"...ne vem če je ravno za ban...elaborat bo pa vsekakor dobrodošel...

Pač nimam vpogleda v slovensko kriminalno sceno tko da take stvari težko " procesiram"

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Dej nam kej vec povej o tem. Ker s strani slovenskih varnostnih organov ni nihce bil ovaden za kaj takega.

Mod tole je za ban ce ne bo elaboriral. Ker je cista laz z namenom zavajanja.
Kakšno zavajanje? Sicer boš pa lahko v živo spremljal na sojenju čez približno dva meseca če že nimaš dostopa da bi v tvoji funkciji kaj več izvedel . Sicer pa je glavni M.D.
Tak zdaj se pa sam sebe banaj.

• Všeč mi je
Reactions: zobatec

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Kakšno zavajanje? Sicer boš pa lahko v živo spremljal na sojenju čez približno dva meseca če že nimaš dostopa da bi v tvoji funkciji kaj več izvedel . Sicer pa je glavni M.D.
Tak zdaj se pa sam sebe banaj.
M.D. je obtozen svercanja orozja in ne priprav na teroristicni napad kot si si izmislil ti. V moji funkciji sem bil eden izmed tistih ki smo poskrbeli da se je usedel. Zato pa vem da ni obtozen terorizma.

Pa da ne bos se naprej lazi siril mas tule par clankov ki kar v redu povzemajo zadevo

https://www.dnevnik.si/1042826136
https://www.24ur.com/novice/crna-kr...nega-balkana-za-najhujsa-kazniva-dejanja.html

Ban him.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Dj raje tih bod in se ne smeši še naprej.
Obtozujejo jih terorizma.
20181225_092133.jpg

• Všeč mi je
Reactions: zobatec
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.