Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113

recimo, če bi bil funkcionalno bralen, bi se ob prebiranju takega članka najprej vprašal, kako je tip vedel, da se je migrant vanjga obregnil? Potem naslov - kje je kdo omenjal, da je ilegalen? in potem pravijo, da je imel razbit nos, ker je padel. Na sliki pa nos cel, in nekaj krvi po licih. kakšen je to pol članek??? in bi lahko postal malo sumničav, in si rekel, tole nekaj smrdi, ne morem tega naprej dajat...

modi: predlagam, da ob poplavi linkov do raznih člankov dodate še en knof za fake news, isto kot za spam, ko dobi dovolj glasov se izpiše lep napis FAKE NEWS.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tvoja ljubezen do ilegalnih migrantov meji že na norost. Resnica.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa kaj ti veš koga jest ljubim? kje sem kdaj pisal da jih ljubim? vedno ti pišem, da linkaš butaste članke. Ne vem, kje tukaj vidiš ljubezen do migrantov?

Tvoje linkanje bednih ničvrednih člankov je norost! Majke mi!

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Tvoja sorta pa lima članke Mladine in murglske ničvredne norosti.
pa kaj ti veš koga jest ljubim? kje sem kdaj pisal da jih ljubim? vedno ti pišem, da linkaš butaste članke. Ne vem, kje tukaj vidiš ljubezen do migrantov?

Tvoje linkanje bednih ničvrednih člankov je norost! Majke mi!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.388
5.665
113
modi: predlagam, da ob poplavi linkov do raznih člankov dodate še en knof za fake news, isto kot za spam, ko dobi dovolj glasov se izpiše lep napis FAKE NEWS.

A ni bil nekoč nek sistem točk.....v odvisnosti kolikox se je pritisnilo spam...in se je potem avtomatsko brisalo???

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.388
5.665
113
V vednost....
Brišem ali ker kdo žali....ali ker kdo bruha bedarije/nezadovoljstvo ven iz sebe-ponavadi na druge....ali pa ker je spam...ker ne doprinese nič k zastavljeni temi!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Tvoja sorta pa lima članke Mladine in murglske ničvredne norosti.

pa kdo kej lepi? v tej temi samo ti, 8888, pa kameleon vcasih, pa se kdo redko. in ce pogledamo statistiko tvojih clankov, pridemo do zakljucka da jih je 95% fake news. in tako je v tej temi 90% clankov fake news...

to je vse. clovek, preberi clanek preden ga ga linkas, sej zarad mene je lahko tud o migrantih, ampak naj bo verodostojen za bozjo voljo, ne da se bom smejal ko ga bom bral, ker se bere kot spis osnovnosolca.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.664
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
Moj odgovor je star.
Ravno tako kot tvoj link. Po tej logiki lahko še kakšno o 1. SV rečemo, kako so Nemci v svojih afriških kolonijah vladali, mar ne?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.