Dobro vprasanje. Ocitno lahko samo ulica sodi elitamres je. ampak kdo smo mi da sodimo? zakaj bi sodili đej đej, zi đej in ostalim? zakaj ne sodimo sodiščem? zakaj se ne sodi eliti, ki omogoča te posameznike?
Dobro vprasanje. Ocitno lahko samo ulica sodi elitamres je. ampak kdo smo mi da sodimo? zakaj bi sodili đej đej, zi đej in ostalim? zakaj ne sodimo sodiščem? zakaj se ne sodi eliti, ki omogoča te posameznike?
Zavajaš. Zakaj niso problemi z drugimi priseljenci?Drugače o tem, kar piše Softi, obstajajo študije iz Francije, ki mu dajejo prav. Dvomim, da jih je bral, ampak drži, kar trdi.
Ne bom dal vira, poiščite sami, ker drugače ne boste verjeli ( ne boste verjeli tudi če ga najdete).
No očitno so v UK že pred leti ugotovili, da jih izkoriščajo tudi poljski migranti:Evropejci. V EU nimajo probleme z nobenim narodom pa tudi ne z azijci ( razen Pakistanci - muslimani
In potem ti gre glavca preč, - s strani izbeglic/muslimanov/tistih,k jih zagovarjaš/braniš/podpiraš - in se to objavi na socialnih medijih.Na kak način je simpatizirala z muslimani?
Jaz imam prijatelje muslimane iz tujine. Mi gre glavca preč?
Ja, pač se mu je strgal tako kot tistmu, ki ni dobil: His money, Ki mu je nikab na oči padel in ni videl na kopališču/bazenu, tistemu, ki je spolno zlorabil 70+ letno žensko.
A ni fajn, ko se učijo?
Sicer pa kaj za vraga dela ta slika v " Migranti so že spet v Sloveniji"
Mnogi ljudje ne želijo, da se jih snema brez dovoljenja.pa poglejmo kaj so se naučili
Mnogi ljudje ne želijo, da se jih snema brez dovoljenja.
Je pa Ami ortodoksni Jud (to so tisti, ki jim vera ob sobotah ne dovoli uporabe avtomobila), kar tudi mogoče pripomore k temu, da ne želijo, da jih snema.
Mnogi ljudje ne želijo, da se jih snema brez dovoljenja.
A to jih pri vas v šoli učite? Lepo, lepo
Malo si pomešal. Prej limaš belce in bližnjevzhodnjake, zdej pa črnce.
Ne samo neumen, tudi slep.
Za bonus tudi nepismen