Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.384
5.658
113
Ne...ne vem katera pravila je imel v mislih...samo fakt sem izpostavil da želite vbistvu živeti (nekateri) še po way starejših oravilih.... Stem ko uvažate vzhod sem...

I

Izbrisan uporabnik #15304

Ne...ne vem katera pravila je imel v mislih...samo fakt sem izpostavil da želite vbistvu živeti (nekateri) še po way starejših oravilih.... Stem ko uvažate vzhod sem...
Kar se mene tiče bi komot živela po Kristusovih pravilih, ki so stari več tam 2.000 let.
In ne, nisem napisala po cerkvenih, da mi ne bo kdo spet polagal besed v usta.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.384
5.658
113
Šment....pač nisva na isti liniji!
Več sreče prihodnjič ;)

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Ali si uvajal v delo tudi kako opico, prosto po optiplex in kako so se obnesle? :fredi:
Seveda ne moreš primerjati človeka, ki izhaja iz okolja, kjer vlada stoletna delovna kultura, s človekom iz okolja, ki nikoli ni poznalo dela v industriji. Tega daj delati na polje ali za pastirja, pa boš videl, kako se bo obnesel. Tako kot pišeš so jamrali tudi pri nas tisti, ki so prišli s kmetov v tovarne. Čez čas se bodo pa tudi Afričani in Arabci privadili na delo v tovarni ali rudniku. Kar poglej delavce n.pr. v JAR, kako v rudnikih garajo cele dneve.

Izgovorov pa nikoli ne zmanjka. Pol mi pa razlozi zakoj so zenske in moski iz enih filipinov tako pridni in delovni na istem delovnem mestu ceprov tud prihajajo iz vecinoma kmetijskih obmocij?

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Kaj kdo jih posilja? Kolikor vem pridejo sami. Sicer pa vem kam pes taco moli in vem kaj bos zdej napisala in izvoli bluzit in po svoje interpretirat stvari, ampak lej s tabo se ne mislim naslednjih 10 strani kregat ker sem vidu kako funkcijoniras tu gor na forumu. Jst sm napisal samo gola dejstva ki niso "okuzena" z nobenim nacionalizmom, rasizmom in taksnimi ter drugacnimi fobijami.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Matey in Kamele0N
I

Izbrisan uporabnik #15304

Če so napoteni tako kot pri nas iz zavoda sem imela v mislih.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.