a se je vam kolektivno skisalo?
Govori zakisana?
Čigava in katera so ta pravila?Vam se je skisalo, ker želite živeti po" pravilih," ki vam jih je nekdo napisal pred 500 leti!
Čakaj, Johannes mene obtožuje da želim živeti po šariji? Resno?Šarija je še starejša od 500let...
Kar se mene tiče bi komot živela po Kristusovih pravilih, ki so stari več tam 2.000 let.Ne...ne vem katera pravila je imel v mislih...samo fakt sem izpostavil da želite vbistvu živeti (nekateri) še po way starejših oravilih.... Stem ko uvažate vzhod sem...
Kar se mene tiče bi komot živela po Kristusovih pravilih, ki so stari več tam 2.000 let.
Prosim? Ne razumem kaj si mi želel povedati.Od kje potem fixacija na orientalske "študije"? Ker mama ni pustila...očka pa ni mel časa?
Šment....pač nisva na isti liniji!
Več sreče prihodnjič
Ne, res nisva. Jaz nikoli nisem in ne mislim pisati, da si zaslužiš enako usodo kot 40 teroristov, medtem ko ti zame to pišeš.Šment....pač nisva na isti liniji!
Več sreče prihodnjič
Ali si uvajal v delo tudi kako opico, prosto po optiplex in kako so se obnesle?
Seveda ne moreš primerjati človeka, ki izhaja iz okolja, kjer vlada stoletna delovna kultura, s človekom iz okolja, ki nikoli ni poznalo dela v industriji. Tega daj delati na polje ali za pastirja, pa boš videl, kako se bo obnesel. Tako kot pišeš so jamrali tudi pri nas tisti, ki so prišli s kmetov v tovarne. Čez čas se bodo pa tudi Afričani in Arabci privadili na delo v tovarni ali rudniku. Kar poglej delavce n.pr. v JAR, kako v rudnikih garajo cele dneve.
In kje je dovoljeno nasilje muslianov?slovensko ustavo. vir imaš v prejšnjih postih.