Torej za službene poti ne vozi po avtocestah.Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz.
Leto se res lepo začne. Sem lažji za 170€ (avstrijska, slovenska) letos firma ne povrne dobene. Na nesrečo pa kmalu dobim tudi dohodnino za plačat. Lep štart :S
Torej za službene poti ne vozi po avtocestah.Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz.
Leto se res lepo začne. Sem lažji za 170€ (avstrijska, slovenska) letos firma ne povrne dobene. Na nesrečo pa kmalu dobim tudi dohodnino za plačat. Lep štart :S
to drzi,Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Naslov teme je "Lepljenje vinjete",
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
to drzi,Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Naslov teme je "Lepljenje vinjete",
bolj cudno pa je dejstvo, da je tema, v kateri se navdusujoce delijo ter vsesplosno odobravajo nezakonita dejanja, se vedno vgnezdena v avtomobilizmu
me prav zanima kako bi reagiral dohtar Jernej, ce bi nekdo spraseval kako fejkat papirje, de se v zdravstvu v promet spravi tudi sestavina brez deklaracije, ali pa kako "duplicirat" raznorazna spricevala in podobno
Citat:
Odstranite zaščitno folijo in nalepite vinjeto na čisto in suho mesto na vetrobranskem steklu. Vinjeta mora biti nalepljena na vidnem nezatemnjenem mestu na notranji strani vetrobranskega stekla, kot je označeno na risbi. Odstranite vinjeto po izteku veljavnosti. Nenalepljena, predčasno odstranjena ali poškodovana vinjeta je neveljavna. Vinejta ni prenosljiva.
Citat:
LOL,
sej lepo pise, da mora bit nalepljena na vetrobransko steklo,
folija pa ni vetrobransko steklo
Boš to raje razlagal Darsovcu, ki ti bo napisal kazen, sej nam ni treba.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
LOL,
sej lepo pise, da mora bit nalepljena na vetrobransko steklo,
folija pa ni vetrobransko steklo
saj je nalepljena na vetrobransko steklo, celo v neposrednem kontaktu je z njim, pač ne s celo površino, če nisi funkcionalno pismen, ti pač ne morem pomagat (čeprav ti pismen nisi v nobenem pomenu besede)
Citat:
Uporabnik tony pravi:Tega bi se lotil s kakšnim odstranjevalcem (recimo rezilo noža na ročaju), ni hudič da tega kje ne prodajajo, mogoče prav stem namenom?
Aja, cena naj bo <2 EUR
lani so me darsovci ustavili pred cestninsko postajo. ker je bila že tema, je najprej z baterijo posvetil v vinjeto, nato pa me še vprašal, če sme seči v avto. potem je preveril, ali je vinjeta res nalepljena ali samo napopana (in premazana s kako labelo).Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sicer pa... če se pelješ mimo njih na cestnini 60km/h ne more sploh ugotovit kako je prilepljena. Važn da je neki modrega (prej oranžnega) na šipi.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ne bi pa se čudil, če bi foro pogruntale tudi zavarovalnice in v primeru nesreče in neustrezne vinjete odklonile izplačilo odškodnine...