Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kupujem ta prenosnik. Kdo ga ima naj mi pove ali mi bo ta računalnik zadostoval za surfanje, pisanje seminarskih, poslušanje glasbe in gledanje filmov. Kako bo z njim, ko namestim windows 7?
Ja ne vem, jaz sem ga imel v rokah dva dni, pa je delalo vse ok. HD filmov pa nisem gor dajal pa testiral. Glede na specifikacije bi pomojem dobro delat.
Ima tudi HDMI izhod in ga lahko preko tega direktno povežeš s TV. Obdelavo HD videa itak v veliki meri izvaja grafični procesor in bi zadeva morala delovati brezhibno.
Odličen nakup. Revija Monitor ga je označila kot najboljši nakup do 600€. Drugače pa s lahko ozreš tudi za
modelom nižjega ranga N500 a z boljšo konfiguracijo. N500 NS76QZY .
a je SL500 tisti od mobitela, ki je v akciji? no, če ja, mam tega jaz in deluje odlično. nisem zahteven uporabnik, ampak zaenkrat ni bilo nobenih težav.
Da je boljši od Viste - definitivno. Ampak sam imam še vedno raje XP kot 7. Ker sem navajen nanj, ker nima 7 nič takega, kar bi v XP pogrešal, ker mi dela enako hitro...
Naval je pa po moje takšen zato, ker je 7 pisan kot pavijan in to večini paše. Jaz pa imam na drugi strani v XP klasično temo in izklopljene čisto vse efekte
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.