Leasing v AT

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
692
51
28
oprosti, kaj ima veze tvoj bratranec iz DE, ki je dobil kazen iz AT?
ne moreš primerjat učinkovitosti avstrije s slovenijo. poleg tega imata imata AT in DE še kakšen sporazum o izmenjavi podatkov, ki ga med AT in SI ni.
glede italije - prav je, da so dosledni pri kaznovanju tistih, ki vozijo v rdečo luč, ampak je v tej debati to nerelevantno

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
ne moreš primerjat učinkovitosti avstrije s slovenijo. poleg tega imata imata AT in DE še kakšen sporazum o izmenjavi podatkov, ki ga med AT in SI ni.
glede italije - prav je, da so dosledni pri kaznovanju tistih, ki vozijo v rdečo luč, ampak je v tej debati to nerelevantno
No glede tega se strinjam.....

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Bom rekel da za kazni do 70€ se ne rabiš skrbet ker se jih ne splača terjat

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Manj kot 40 preko omejitve se pravi do pravih 169 ali po števcu cca 175.

Samo pazi da ne vletiš na kakšno 80 omejitev ker tam je že 120 dosti preveč

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:

tole med AT in SI malo na pamet govoriš?

ker ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da čisto lepo fukcionira.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
"Izterjan" znesek?

In ja - tudi mene so "našli" - 120 km/h na 80 km/h ob dežju - mit 120,- EUR sind Sie live dabei.
cry12bpy.gif

ON:
Tudi jaz ne vidim neke prednosti leasinga, oz. nasploh nakupa, vozila v A - in me prav zanima, kaj naj bi bila tista "prednost". "Cenejši" vrtec po mojem ne more biti - ali pač?
17758-icon_confused.gif

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
Glede 70 EUR ne drži več. Lansko leto sem iz Avstrije dobil kazen, ki je bila nižja (45 EUR). Seveda sem jo plačal, preden kdo vpraša.
smirk-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Za kazen iz Avstrije Počakaj da dobiš izterjavo iz sodišča v Celju ker šele takrat gre zares.
Kazen bo pa ista. Jaz sem dobil po 2 letih pa še to od teh kurcov iz Lipnice ker kot kaže se jim ljubi z tem zajebavat ker imajo veliko tega.

Moj blazni prekršek pa je bil pri kontrolni točki za mejo na počivališču kjer so kontrolirali tornjakarje sem peljal na praznem Autobahn u celih 102 na uro in ti patroni nastavijo omejitev na 60.
Sedaj gledam na takšne padalce z nasmehom ko me prehitevajo.

Čez kilometer pa jaz lagano dalje po 145 na števcu.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
opisi svoj dogodek

Prekoračitev hitrosti na stacionarnem radarju, prišlo poizvedovanje v firmo, kdo je fural, dobil kazen domov 45€.

torej sistem dela.

Seveda se boste sedaj našli pacienti, ki boste iskali izgovore zakaj ne plačati.

edit: pa trajalo je pol leta, da so poslali

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.311
4.126
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
shocked-1.gif

Hmm - jaz tam ob kontroli laganih sportskih 80 km/h - očitno je bilo ali toliko sreče ali imajo radar nastavljen na nekaj več.

Kolk te pa je prišlo?

Saj ni vedno radarja je pa dostikrat. Si imel srečo
evil.gif

Ja prišlo je od Jodlarjev 80 eur. In čez dve leti je Celjsko sodišče naložilo isto kazen.In kot zavedni slovenski državljan sem rajši plačal v Slovenski proračun.
evil.gif

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
692
51
28
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
opisi svoj dogodek

Prekoračitev hitrosti na stacionarnem radarju, prišlo poizvedovanje v firmo, kdo je fural, dobil kazen domov 45€.

torej sistem dela.
predvidevam, da si prekrsek naredil v AT s slovenskim avtom. jaz trdim, da SLO za manjse prekrske ne bo posiljala kazni v AT. Danes sem na netu poskusal najti pricevanje kaksnega avstrijca, ki je dobil kazen iz SLO. Do zdaj se nic.

Koliko si peljal in koliko je bila omejitev?