Tale glede gledanja 3D "pri dnevni svetlobi" je pa bosa!!! Imam Philipsa s pasivno tehnologijo in BREZ TEŽAV gledam 3D vsebine!!!
nobeden ni rekel da ne moreš gledati. aktivni in pasivni lahko brez problema gledaš 3D tudi podnevi. zakaj je pa bolje gledati v temi pa si preberi zgoraj.Citat:
Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Tale glede gledanja 3D "pri dnevni svetlobi" je pa bosa!!! Imam Philipsa s pasivno tehnologijo in BREZ TEŽAV gledam 3D vsebine!!!
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
spet en teoretik.
prosim pojasni kje ti vidiš da slika pride čez zaslonko?
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
spet en teoretik.
prosim pojasni kje ti vidiš da slika pride čez zaslonko?
Ta slika ni realna (popolna zatemnitev ni možna, vedno je nek del svetlobe viden, sploh pa pri manj kvalitetnih očalih (domači TV), saj tudi v kinu ni popolne zatemnitve, in glede na to, da sam očitno tega nisi opazil ali pa si zamolčal, bi rekel, da si teoretik ti, jaz sem se dejansko poglobil v obe tehnologiji in obe sprobal tudi in real life.
Povej mi par prednosti aktivnega 3D, razen resolucije?
Tudi resolucija ni prednost aktivne 3D. LG ima za svojo pasivno 3D, že več ko 2 leti certifikat, Full HD 3D : http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/61296Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Povej mi par prednosti aktivnega 3D, razen resolucije?
No, ko se že toliko hvališ o tvojih testiranjih me zanima, kakšno drago opremo uporabljaš za ta tvoj laboratorij.Citat:
daj stestiraj kaj potem pa se oglašaj...
Če LG, kot ti trdiš ne omogoča Full HD 3D, potem se godi Samsungu huda krivica, in ni pošteno, da je Samsung moral vračatiCitat:
če ti 2x pokaže isto sliko a je to kar naenkrat 1080 pikslov?? niso to herzi..
Čudna izjava, a so se kljub temu pri Sonnyju in Panasonicu in seveda Philipsu odločili za LGejevo pasivno tehnologijo.Citat:
“Our engineers don’t really like [passive],” Negishi said,
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Čudna izjava, a so se kljub temu pri Sonnyju in Panasonicu in seveda Philipsu odločili za LGejevo pasivno tehnologijo.Citat:
“Our engineers don’t really like [passive],” Negishi said,
To bi storil tudi Samsung, če mu nebi bilo malo nerodno. Kar nekaj Samsungovih prehodov na pasivno tehnologijo je padlo v vodo.
http://www.digitalversus.com/t...nic-n23973.html