LCD televizor kot monitor?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
če ima 6 let staro škatlo, dvomim da je kaj drugega kot vga gor
Zakaj? Jaz sem imel 8 let staro grafično, ki ima DVI. (radeon 8500)

Viro

Pripravnik
29. jul 2009
32
0
6
Se pridružujem gornjim postom, če maš DVI boš lahko vse brez problema povezal.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ja, sem prečekiral. In imam samo VGA. Torej bo treba zamenjati grafično kartico, ni druge.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
No, še nekaj sem našel, in sicer v Hoferju.
Tele monitor:
monitor

Po specifikacijah ima tudi VGA priključek. Dajte napisat kakšno mnenje o tem monitorju in kakšno je razmerje cena/kvaliteta?

Še enkrat, monitor bo v otroški sobi, večino časa se bo uporabljal za delo z računalnikom, občasno pa bo služil kot drugi televizor (VLC player).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Več kot 1000:1 kontrasta noben nima.
(razen dinamičnega, kar je nekaj čist drugega)

- črno ohišje z visokim leskom

Dvoahh!

A ne kužijo, da folk kupi monitor da gleda sliko, na pa odseve sobe !????
jezen.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ma pa še prah se full vidi gor! jest mam enga, pa sobo spucam, pa je čez pol ure že prašen...

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
No, še nekaj sem našel, in sicer v Hoferju.
Tele monitor:
monitor

Po specifikacijah ima tudi VGA priključek. Dajte napisat kakšno mnenje o tem monitorju in kakšno je razmerje cena/kvaliteta?

Še enkrat, monitor bo v otroški sobi, večino časa se bo uporabljal za delo z računalnikom, občasno pa bo služil kot drugi televizor (VLC player).

Jaz sem pred časom kupil v hoferju 24" monitor za 170€ - meni neznana firma "Q" - pa sem zadovoljen z njim. Tak da jaz ti predlagam, da kar kupi tega v hoferju, filme boš pa lahko recimo iz postelje gledal brez problema (ob predpostavki, da je monitor na mizi čisto ob vznožju postelje).