Laptopi v Hoferju?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dovolj je bilo, da sem prodajalko prosil naj mi odpre tisti akvarij in sem si samo ohišje ogledal
crazy1.gif

Isto sranje kot Gericom, Tronote, Chiligreen itd. Vrag pa 3-letan garancija, če ti vmes poči ohišje, tipke se zbrišejo, vmes ga imaš 5x na servisu...

LG pa je kvaliteten že od leta 1958 odkar obstaja.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Zakaj bi dal 900 € v hoferju ko pa dodam še 150€ več in imamo kvaliteto in spodoben računalnik. Ponavadi ko imaš namen kupit PC ne gledaš na vsak cent, ker vsak ki se vsaj malo spozna ve da pride zraven še en kup stroškov, tako da za tisto razliko 100 € ni vredno reskirat. Poleg tega pri Hoferjevem PCju nikoli ne veš če ti bodo ostale dodatne komponente funkcionirale in tako naprej.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
pretiravati res ni treba...če z računalnikom delaš kot je treba, si lahko brez skrbi. crkujejo pa prav tako tudi lenovi, toshibe, sonyji... sam z medionom sicer nimam izkušenj, je pa že kar nekaj kolegov kupilo njihove izdelke (tv, prenosne in namizne računalnike) in še noben ni imel problemov z njimi. ohišja pa niso kaj boljša tudi pri lenovem tega cenovnega razreda.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Jaz mam prenosnika kupljenega pri hoferju (gericom)

Glede njega nimam nobenih pritožb (zaenkrat). Niso se obrabile tipke in ni crkno, pa tudi plastika mi ni počila (kot navajajo eni). Procesor je AMD-jev Turion 64X2 z giga rama. Na njem leti od iger do neta.
Če te še kaj zanima vprašaj. Jaz bi ga na tvojem mestu vzel.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Glej, da se ne bos razpocil;
Gericom X5 force, letnik 2004 kupljen v Avstriji-> deluje bp
Gericom X5 , letnik 2007 kupljen v Hoferju (he, he)-> deluje bp

Ne bluzi, ce ne obvladas bluesa. :)
Lp

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Lani sem kupil prenosnik v Comtronu, pa ima ameriško tastaturo (oznake na tipkah). Tale v Hoferju (sem danes pogledal) ima pa vse naše znake lepo označene. Eno je slovenska, drugo pa avstrijska firma. Katera je katera?

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Fantje, da imate takšno mnenje je to samo zaradi tega, ker se računalnik prodaja v trgovini Hofer. Prebiram poste in opažam, da je to zgolj zaradi tega.

Če bi ta isti računalnik bil v izložbi kakšne računalniške trgovine, potem verjamem, da nebi imeli takšnega mnenja, ker je pač v trgovini kamor spada. Vas pač motijo zraven prehrambeni izdelki.
V Intersparu ponavadi prodajajo Tron računalnike.

Kolega je kupil v avstrijskem Hoferju (bila je akcija pa se je odpeljal do lipnice) računalnik in sicer samo tower za 900€. Pravi, da za te zadeve, kaj ima ta računalnik vse noter bi pri nas dal krepko čez 1300€. Z njim je zadovoljen, dela BP.

Marburg

Fizikalc
18. avg 2007
978
63
28
Je tako nekako- si vse povedal.
In zanimivo: blebetaci, ki doticne zadevscine niso od blizu videli, kaj sele uporabljali, imajo navadno najvec znanja in argumentov za odsvetovanje
Kje je ze Kitajska??? :)

Lp.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.604
4.548
113
50
Na sončni strani ALP
Ja pišuka...

Si lahko kupil Mercedeza Axxx ali pa Audija TT pa si ravno tako lahko letel iz ceste.
Pa so tam cene konkretno višje kot teh nekaj 1oo€ za Hofer računalnike. Od punce
brat je tudi kupi PC v Hoferu pa mu že lep čas deluje BP, da ne govorim o težavah
z mašinami, katere je prodajal Acord...
stupid-1.gif

Lp.-

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Od punce
brat je tudi kupi PC v Hoferu pa mu že lep čas deluje BP, da ne govorim o težavah
z mašinami, katere je prodajal Acord...
stupid-1.gif
*khm*Comtron*khm*