Laptopi v Hoferju?

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.066
110
63
Ali ima kdo izkušnje s hoferjevimi laptopi - npr tisti 17incni.

Saj jih ne bi primerjal z IBM serijo X, ki jo mečem po tleh, polivam z jogurtom in imam prižgano non-stop, ampak ali se da na tak Hofer dati Windows XP in Office, ter uporabljati za internet, SkyP in kaj podobnega, kot drugi racunalnik?

LP P

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Saj pa je čisto navaden računalnik. Uporablja se ga tako kot druge, v skladu z navodili. Če obstajajo gonilniki za XP-je pa nebi vedel.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Izkušenj nimam, ampak glede na to, da prodajajo razne Gericome, Chiligreene in podobne, ti nakup odsvetujem. Poglej malo na www.ceneje.si ali pa na Bolho (veliko firm ima tam oglase za nove), pa boš sigurno kaj enako poceni našel od kvalitetne firme.

Po drugi strani pa so klasični kompi pri njih čisto spodobne zadeve (Tevion al kaj že).

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Izkušenj nimam, ampak glede na to, da prodajajo razne Gericome, Chiligreene in podobne, ti nakup odsvetujem. Poglej malo na www.ceneje.si ali pa na Bolho (veliko firm ima tam oglase za nove), pa boš sigurno kaj enako poceni našel od kvalitetne firme.

Po drugi strani pa so klasični kompi pri njih čisto spodobne zadeve (Tevion al kaj že).

Hofer ima samo Medione, in večina tehničnih stvari ima 3 letno garancijo...
Ne pravim da je to super duper znamka.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaja, Medion je, ne Tevion. Od Teviona majo samo kake komponente (zunanje trde diske ipd.)

Itak je isti k... od Hoferja
wink-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.582
1.273
113
Gerikom je podoben našemu slovenskemu Tron iz comshopa....

pač... kupijo sestavijo... prodajo

B81

22. jul 2007
37.538
10.848
113
Jaz mam laptopeka iz Jagra
grin1.gif

Skoraj tri leta in nič ni crknilo, prižgan je cele dneve, včasih tudi ponoči. Mi ga je stresla elektrika, so popravili vse na garancijo, malo je samo počasen, bom menjal disk in ram, pa bo za kako leto še.

B81

22. jul 2007
37.538
10.848
113
Firma je taka, da sem našel ime plate, je trajalo par dni, za ram pa tudi
grin1.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ko greste iskat mi povejte....bi rabil malo mozzarele iz hoferja :D......mislim da so računalniki na paleti zraven piškotov...:p

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
jaz mislim, da če je izdelek dober, je čisto vseeno kje se ga kupi, pa naj bo to špar ali pa merkur. če se na zadevo, ki jo kopuješ spoznaš in veš kaj kopuješ in ne rabiš pomoči kakšnih "strokovnih" prodajalcev, potem celo boljše da se kupi v kakšnem interšparu, ker bo najverjetneje kakih 20% ceneje. je pa res, da imajo v teh trgovinah s špecerijo ponavadi samo par modelov na razpolago in ni tako velike izbire kot v specializiranih trgovinah. po mojih izkušnjah je tudi garancija od generalnega uvoznika (govorim za interspar in mercator) in ne sami uvažajo iz tujine, res pa je da za hofer ne vem kako je s tem. in ne vidim smisla, da bi šel recimo kak prenosni računalnik, ki je slučajno v akciji v intersparu, kupovat v big bang, kjer je za 200€ dražji.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Jaz sem tudi mislil kupiti v hoferju. Je kvalitetna roba? Mislim na tega 17 colskega!

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
medion vsekakor ni isto sranje kot gericom, chilligreen, itd. uporabniki s temi računalniki nimajo veliko problemov in veljajo za kar kvalitetne (po forumih jih hvalijo). seveda pa nekateri, ki teh računalnikov še v živo nikoli niso videli, pravijo da je pač to nekvalitetno sranje, ker jih prodajajo v hoferju. je pač še ne toliko uveljavljena znamka, podobno kot je bil pred parimi leti LG, to pa še ne pomeni da je za na odpad. glede na to, da ima tri leta garancije (mnoge priznane firme dajo ponavadi 2 leti ali pa še manj) bi se ga splačalo iti malo pogledat. po karakteristikah je ta, ki je zdaj v hoferju za 900€ vsekakor zelo dober.