Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
PS: Merckx je na Armstrongovi strani!
Všeč mi je.
Ni problem to, da so mu odvzeli vse kolajine od 98. dalje ... problem je, da so mu jih odvzeli brez 100% dokaza ... 100% dokaz pa nikoli ni to, kar nekdo reče.
Kako deluje ameriški sodni sistem? Nekdo reče, ta pa ta je kriminalec, ker ga je videl .. ok, na njega se osredotočijo, in iščejo vsako sekundo njegovega dejanja .. to je, da je nekje pustil odtise, svoj dnk ipd ... Ko dobijo ta dokaz, da je 100% pristen, zraven dodajo še priče in je lepo obsojen ...
Tako vsaj za mene, tudi tu Lance ni ničesar kriv. Pač, dva njegova bivša kolesarja sta stopila proti njemu, češ, da so njiju dobili na dopingu, v drugi ekipi, Lancea pa ne ... Dogovor, izmišljotine, zraven tega so še njemu vedno težave povzročali Francozi ...
A kaj bi jaz na njegovem mestu naredil? Že v časih, ko je še Lance tekmoval, in so ga obtoževali, bi se jaz razkuril, vse bi javno poslal v tri krasne ipd ... ko bi me komisija jebala v živi mozeg, pa bi mi tak pritisk narasel na maksimum .. prej bi odstopil, zraven pa bi jim še tako povedal ...
Naj predložijo pisni dokaz, da je padel na testu, da so ga ujeli na dopingu, ne pa da bi naj jemal doping ...
Lance je pač bil rojen za ta šport ... Zakaj je Federer bil dolgo časa številka ena ... je jemal doping ali je bil tako dober? Isto Nadal in Djokovič ... Je šumaher zmagoval zaradi dopinga ali odlične taktike, znanja in dobrega avtomobila?
Očitno je potem to tako .. kdo parkrat zmaga, v kateri koli športni zvrsti, je zdrogiran, češ da se tolikokrat ne da zmagat.
Zakaj pa je "večno drugi" Jan Ullrich vedno bil drugi na Touru, vedno za Lanceom? Očitno je tudi on bil vedno dopingiran, ker se pač ne da biti vedno drugi, če se že prvi ne da bit vedno ...