Lak za parket - Chromoden

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Prosim, če mi lahko kdorkoli pove, kje v Ljubljani ali v okolici, se da kupiti lak in trdilec za parket znamke Chromoden.

Lak mora biti polmat in liter stane približno 12€. Ta lak se nanaša 2x in ne 3x.

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.906
113
je kak razlog zakaj iščeš ravno ta lak in zakaj bi ti ustrezal zgolj 2 nanos?

Sicer gane poznam...bi ti pa na vsak način priporočal polivretanskega..da bo vsajnekaj zdržal...ker 'navadni' so ravno toliko da parketar oddide.

Glede nanosov pa..več kot jih je, bolje je...tako da...kvečjemu kak nanos več kot manj.

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Jaz se dobil samo naročilo za tak lak. Rabi ga parketar, ki mu ga je zmanjkalo in me je prosil če lahko jaz v okolici Ljubljane pogledam zanj. Sej res, da je njegova napaka, da si ga ni pripravil dovolj. Toda je že enkrat prelakiral z njim in mu je ostalo glih 10 kvadratov še za prelakirat 2 sloj.

Ga je pa strašno težko dobit. Danes sem bil v Bauhausu, Obiju, Mavrici. Takega nimajo. Le v Merkurju v BTCju so mi rekli, da ga imajo v Muski Soboti in Novi Gorici. Mislim, da dlje nimajo poslovalic, ali pač. Če noben ne ve, jim bom rekel, naj si ga naročijo iz tam kjer ga imajo.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
izvoli:

http://www.vektal.si/Kje%20smo.html

aplauz.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.906
113
aja..to je druga..tukajpotem nimaš kaj.

pa kot kaže je že zomirp poiskal pravega.

drugače je pa trebate zadev iskat pri teh, ki nudijo tudi storitve polaganja parketa (npr. Vogart Brezovica, zraven je trgovina s tem materilaom...hm..ob tržaški cesti..).

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
v mavrici bi moral vedet kje ga dobit/naročit,... sem svoj čas delal z njimi ko je bil chromos še samostojna firma,... mesojedec pa mislim da je še vedno odgovoren za asortiman,...

l.p. b