Lahko kdo priporoča koga za monažo klime (Maribor)

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Gre pa za 3. nastropje v bloku, faj bi bilo, da so kje že montirali na tej višini (ni balkona).

Poleg cene in mi je pomembno tudi to, da res pridejo takrat ko se dogovoriš in se držijo ure.

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.397
1.400
113
Jaz sem bil zadovoljen z Nabergojem (Udobje Nabergoj Vlado s.p.), kjer sem tudi vzel klimo Mitsubishi. Je pa res da ni ravno poceni.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.776
113
pri taščici
Lahko montiraš pod oknom?
POtem višina ni problem načeloma....
Kot vem naredijo vse "skozi okno"

Sicer pa so klimaši tudi na forumu. Mogoče pride tudi v MB?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.967
1.850
113
takih, ko pridejo takrat ko rečejo, ni. sploh pa ne v času ko je vedno bolj vroče in imajo vedno več dela

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
meni so iz dolenjske brez problema prisli na gorenjsko (cca 130km v eno smer) tako, da isci med boljsimi, ne blizu tvojega doma. tudi okna sem kupil proti primorski.. pa ni nihce jamral zaradi poti.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.338
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Lahko montiraš pod oknom?
POtem višina ni problem načeloma....
Kot vem naredijo vse "skozi okno"

Sicer pa so klimaši tudi na forumu. Mogoče pride tudi v MB?

Odvisno kako ste zmenjeni v bloku, pri nam ne smeš dat na fasado, edino na balkon, to ti pa vzame 1/2 balkona.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.791
6.776
113
pri taščici
no potem pa naj najprej preveri v bloku kako je z montažo klime.
Sicer pa bo treba počasi zalaufat klimo.... ne čakajte na 30 celzija, kupite sedajle če mislite....

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
ok, hvala vsem. bom poskusil pri klima petek, raje plačam več pa da je ok.
tudi pri nas se ne dovoli montaža na fasado. tako da pod oknom odpade, pa še tisti poševni pleh je tam okoli oken. bom videl kaj predlagajo, tu pod streho v tej sobi je 38 stopinj + in ni za zdržat.
tak da upam da bodo lahko zvrtali gor in zadevo namontirali na strehi sami, ta je ravna.

igi

Guru
13. okt 2007
5.606
1.207
113
Celje
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
ok, hvala vsem. bom poskusil pri klima petek, raje plačam več pa da je ok.
tudi pri nas se ne dovoli montaža na fasado. tako da pod oknom odpade, pa še tisti poševni pleh je tam okoli oken. bom videl kaj predlagajo, tu pod streho v tej sobi je 38 stopinj + in ni za zdržat.
tak da upam da bodo lahko zvrtali gor in zadevo namontirali na strehi sami, ta je ravna.

Vrtati skozi "ravno" streho, ki po navadi že sama ni v najboljšem stanju je lahko problematično... potem pa kakšna kapljica kje priteče dol in bodo vsi pametni, da je to zaradi luknje od klime.... takšnih stvari se jaz raje izogibam....

drugače pa za kakšen nasvet lahko pokličeš 041 736 221. Bi ti pa svetoval Mitsubishiha... Pa v maribor v pred sezoni tudi pridem
wink-1.gif