Lahke slovenke

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Ja dobro študentke. To je pa vsem jasno sa se ga seska na veliko. In po tujini je isto kot pri nas, samo da tam oni domači pobi govorijo isto.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Seveda dajo naše punce raje tujcem, kot pa domačim, ker so domači pač ene velike čenče. Če mu da je [cenzura], če mu ne da pa še večja. Posledice so na dlani.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Slovenke so po mojih izkušnjah zelo lahke in promiskuitetne. Vse kar rabiš je biti malo višji, čeden v obraz pa 5€ za pijačo in že jo lahko biješ prvo noč (ok, tiste malo bolj "vztrajne" na 2. ali 3. srečanju), če si pa nek tip grškega/španskega/srbskega/latino porekla si pa sploh zmagov. Par anekdotic:
-s špansko družbo se odpravimo v klub, jaz pa 4 španci. Pridemo do 1. skupine punc, mine vsega skupaj slabe pol ure in že vidiš, kako ena deklina pred vsemi pokaže na kolegico, zatem na španca in izvede kretnjo, ki jasno nakaže na sex. Dve uri kasneje se je seksalo. Prodano!
-se dobim z avstralcem, ki je bil službeno dva dni v sloveniji. Ga vprašam, kaj mu je najbolj všeč tukaj in odvrne: "Slovenke!To so nenormalno lahke punce..po vsej verjetnosti bom svoje bivanje tukaj podaljšal...". Podoben odgovor sem dobil od nekega grka:"Whores for free!"
-dobim na obisk prijatelja iz češke. Greva v nočni klub, pristopiva do naključne skupinice punc...malo obračanje jezika, malo pijačke...isto noč pade prva, proti koncu noči še druga. Tretja (kao "teška") je padla čez 2 dni. Čeh se je čudil lahkosti naših punc in jih uvrstil med čehinje in ukrajinke
-razni pripetljaji po klubskih WCjih, parkih, zakotnimi ulicami in tudi javno na ulici....kaj sem vse videl in doživel, še 10x toliko slišal po pričevanjih, pa to je samo vrh ledene gore.
-kup zgodbic tipa pridemo-gremo-seksamo povedanih s strani playerjev
-poznam nekaj varnostnikov, ki so enostavni odstopili od dela v night life sceni, ker se jim je vse skupaj zagravžalo (ženska promiskuiteta je bil eden od faktorjev)
-2 leti sem bival v študentskih domovih. En velik svinger klub, če imaš srečo, ne dobiš gonoreje.
-V republikah bivše juge velja rek:"Tako mlada al veæ slovenka". Vidim zakaj. Čisto upravičeno.

Zaradi vsega neštetega je zame beseda "sovenka" dobila grenak priokus, kar mi bo hočeš-nočeš dalo veliko pomislekov pri izbiri partnerke za dolgoročno zvezo.

Vaš pogled/izkušnje?

Ti v življenju še nisi fufle vidu:)

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Slovenke so po mojih izkušnjah zelo lahke in promiskuitetne. Vse kar rabiš je biti malo višji, čeden v obraz pa 5€ za pijačo in že jo lahko biješ prvo noč (ok, tiste malo bolj "vztrajne" na 2. ali 3. srečanju), če si pa nek tip grškega/španskega/srbskega/latino porekla si pa sploh zmagov. Par anekdotic:
-s špansko družbo se odpravimo v klub, jaz pa 4 španci. Pridemo do 1. skupine punc, mine vsega skupaj slabe pol ure in že vidiš, kako ena deklina pred vsemi pokaže na kolegico, zatem na španca in izvede kretnjo, ki jasno nakaže na sex. Dve uri kasneje se je seksalo. Prodano!
-se dobim z avstralcem, ki je bil službeno dva dni v sloveniji. Ga vprašam, kaj mu je najbolj všeč tukaj in odvrne: "Slovenke!To so nenormalno lahke punce..po vsej verjetnosti bom svoje bivanje tukaj podaljšal...". Podoben odgovor sem dobil od nekega grka:"Whores for free!"
-dobim na obisk prijatelja iz češke. Greva v nočni klub, pristopiva do naključne skupinice punc...malo obračanje jezika, malo pijačke...isto noč pade prva, proti koncu noči še druga. Tretja (kao "teška") je padla čez 2 dni. Čeh se je čudil lahkosti naših punc in jih uvrstil med čehinje in ukrajinke
-razni pripetljaji po klubskih WCjih, parkih, zakotnimi ulicami in tudi javno na ulici....kaj sem vse videl in doživel, še 10x toliko slišal po pričevanjih, pa to je samo vrh ledene gore.
-poznam nekaj varnostnikov, ki so enostavni odstopili od dela v night life sceni, ker se jim je vse skupaj zagravžalo (ženska promiskuiteta je bil eden od faktorjev)
-2 leti sem bival v študentskih domovih. En velik svinger klub, če imaš srečo, ne dobiš gonoreje.
-V republikah bivše juge velja rek:"Tako mlada al veæ slovenka". Vidim zakaj. Čisto upravičeno.

Zaradi vsega neštetega je zame beseda "sovenka" dobila grenak priokus, kar mi bo hočeš-nočeš dalo veliko pomislekov pri izbiri partnerke za dolgoročno zvezo.

Vaš pogled/izkušnje?

Drži, vendar to velja za ženske vseh narodnosti !

Dejstvo je samo eno: Če znaš žensko nasmejati in si ravnoprav zajedljiv si zmagal!
cheer.gif

Dodaten plus so lepi in ravni zobje.
Simpl ko pasulj!
cheer.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Vidu je že saj ma TV - povohu je pa verjeten ni -)

Drugače se pa strinjam z njim, da so tujci za naše lovače magnet - smo imeli trening in event v Moravcih - v Livadi in babe (od 25 do 50) so dobesedno "napadle" sodelavce, ki so samo malo preveč zadržali pogled na njih. Jaz si do takrat sploh nisem predstavljal koliko potrebnih žensk je tam na dopustu. Ena se je celo proglasila za 19 luknjo in javno povedala št. sobe.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Dejte no fantje, 3 posti, pa že pri prvem je tko poduhovljen ... to je ja eden izmed "nas", ampak ne vem, kako je ravno današnji dan ujel, ko je mlaj?
evil.gif

Pol nej pa še kdo reče, da Luna nima vpliva ....

Aja, pa ON topic: (hipotetično vzemimo, da bi bilo to res - poudarek na bi bilo) ne bi se ravno strinjal z napisanim brezžičnega avtorja (eh, zn enojnim V, pa kaj). Tako, kot opisuje on, zagotovo ni. Mi je pač za verjet, druge ni.

Sicer pa vsaka enkrat pade .... sploh, če je žled ...
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:
Slovenke so po mojih izkušnjah zelo lahke in promiskuitetne. Vse kar rabiš je biti malo višji, čeden v obraz pa 5€ za pijačo in že jo lahko biješ prvo noč (ok, tiste malo bolj "vztrajne" na 2. ali 3. srečanju), če si pa nek tip grškega/španskega/srbskega/latino porekla si pa sploh zmagov.

S tem si jasno napisal, da TI nimaš šans. Samo še ne vem zakaj? Ali zato ker si nizkopritličen ali zato, ker nimaš 5 EUR ???
Bosanc ipd. pa itak nisi, ker drugače ne bi bil tko fovš ...
evil.gif

Sorry, ker sem ti to JAZ moral napisat.
pozdrav.gif

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Nimam pojma. Se pa govori, da je to lokal, v katerem ziher ne streže Čebela.

Vifi

Zelenc'
14. dec 2013
14
0
1
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik Vifi pravi:

Vaš pogled/izkušnje?

Ti v življenju še nisi fufle vidu:)

lol to ravno ne, jebač pa spet nisem. imam pa veliko informacij o ženskih tažešæih zadevah, ker je v mojem sorodstvu kar nekaj alfa samcev, prav tako v mojih prijateljskih krogih.

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
KSZ..

Mene pa zanima o katerih nočnih klubih je govora v tej temi. Želim imena in lokacije.
večinoma LJ - top, cirkus, kompanjeros, parlament, kmš (bolj včasih..zdej je nekej zaprt), tajin, holidays, novi skelet ....več ali manj glavne ljubljanske gonilnice

Nazadnje urejeno:

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Se mi je zgodila ens zanimiva stvar ko sem bil na slovaškem kot študent na nekem tečaju. Bilo nas je 24 tujih študentov in okoli 20 slovakov. Med nami je bil tudi neki povprečen francoz. Zadnji dan ko smo se zadnič dobili in pogovorili kako je vse skupaj potekalo, je temu francozu v objem skočila ena iz med lepših slovakinj tam. Cela objokana ga poljibila na usta. Po končani sceni me fancoz pogleda, skomigne z rameni in reče: "I'm French"

Vifi

Zelenc'
14. dec 2013
14
0
1
^
enkrat sva se s kolegom zajebavala, kao da sva neka high society šveda. ne moreš verjet, kako so icke palile, fak. potem pa uleti še en kolega, ki mu nisva povedala, da glumiva, pa začne streljat slovensko in si samo vidu, kako so se ženske spakirale...from hero to zero v 0.2 sekunde.

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ja, to pa verjamem. Pri Švedinjah (opa) ... Bosankah Slovenci res ne palimo.

p.s. a to sta se "po naše" pogovarjala, al kako? "Nisam te vidio 5 godina, bre" style...
evil.gif

Vifi

Zelenc'
14. dec 2013
14
0
1
še imate preveč cajta, zanimivo branje (komedija). Tematika: promiskuitetne in LAHKE ženske ko peresce.

nek ultra atraktiven tip (sodeč po odzivu žensk) se registrira na dating site Tinder in peca ženske
-tipo ima copy/paste opener, nekaj v stilu "živjo, a bi seksala, kje pa kdaj"
-po 20msgjih se dogovori za sex
-ženske mu govorijo, kako ga ne marajo, vendar ga zaradi njegovega izgleda vseeno hočejo pof.kat ...praktično priznajo, da rade f.kajo prasce
-prodajo se mu na pladnju za najnižjo možno ceno
-dejansko ni važno kaj napiše, riba zmeraj prime

odziv folka:
-sloots gonna sloot
-ženske so preveč lahke
-če bom dobil hčerko si bom prerezal vrat (lol)
-faith in humanity lost
-tole prebirat je j.beno

En primer, trenutno jih je okoli 10, tipo nonstop updejta;
http://i.imgur.com/bwAsH6S.png
http://i.imgur.com/ei7sQjQ.png
http://i.imgur.com/r5ADZb8.png
http://i.imgur.com/BdaV6B6.png
http://i.imgur.com/DCjaDUJ.png
http://i.imgur.com/LbaIVpa.png
http://i.imgur.com/Vv1NJ34.png

Original debata:

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=161806873&page=1

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Eni tipi očitno še vedno mislite, da babe niso prav tako potrebne kot vi..

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Saj so, samo ne bi pa rekel da je "lahkost" možno določati po par primerkih ki se vlačijo po lokalih, bodisi zato ker doma ne dobijo (dedec gre raje drugam, se mu ne da ali pa mu je preprosto dokur.čilo vtikat ga v eno tečnobo) ali pa ker so brez (razlogov je spet lahko več, večinoma pa imajo kaj opravit s tem da je ali baba pogreb, ali je preizbirčna ali pa oboje).

Da bi bil procent vsega skupaj kaj večji kot v okoliških (sploh južnih) državah se mi pa ne zdi.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Ne vem kok so "slovenke" lahke al' ne, ampak v kombinaciji z vsemi ostalimi nacionalnostmi, očitno ravno prav, da mi še zmer paše onegavit
evil.gif