Laguna Coupe

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

cenovno tudi ni pretirana

A ti mas kak printer kje v kleti?
confused-1.gif

32k za francoza?

Nabijem slabega jurja pa kupim A5 quattro 3.0 TDI DPF S line, sicer rabljenega, ampak
kaj lahko manjka avtu z 30k km ki je bil servisiran kot treba in nerazbit, mogoče od kakega preverjenega lastnika?

Nekdo bi še prej vzel Porsche 911 Carrero 02' že fejsliftano za ta denar....

Jaz osebno bi 07' CLK 200 al pa z DE. novega A3 kabrio, dizlčka z ene 2-5k km; čipaš pa si zmagal, lahko pa tud 1.8tsi,
mogoče kak scirroco...
Najhujša izbira pa je sigurno 07' Cayman, 2.7 motor, avto še v garanciji...

Če pa že ore bit ovo in nesme met 2k km, pol pa pasat CC dizel al pa TT 2.0TDI.

Ni razloga za nakup francoza, edino če ti je oblika nenormalno všeč...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
No, prvo kot prvo, se tudi meni ne zdi ravno posrečena primerjava A5 vs. Laguna Coupe, so jo pa nizozemci vseeno naredili. KLIK

Laguna Coupe se mi zdi zelo zanimiva ravno zaradi lepe oblike in ne pretirane cene. Postavil si, malcom, zanimive konkurente, samo se bojim, da ne bi potegnili. Za tvoj okus že, za večino pa se ravno ne sprašuje
Citat:
kaj lahko manjka avtu z 30k km ki je bil servisiran kot treba in nerazbit, mogoče od kakega preverjenega lastnika?
tega.
wink-1.gif
Marsikdo ima rad vonj po novem. In tako CC kot TT sta že dražja.

Tale Laguna je in bo ostala bolj 25k€ avto. Ob bok bi ji postavil le Insignio, pa še ta je drug stil avta. Me pa moti, ker je v notranjosti enaka kot Megane. To dosti pove. Kot da bi bil serijski A3 enak A5.
smirk-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.077
6.923
113
pri taščici
Dvomim da so pri renoju naredili bistveni preskok v kvaliteti.
Lahko da so mogoče naredili določene popravke, vendar sem prepričan da so zagotovo kje drugje preklemansko šparali pri dobavitelju sestavnih delov. (recesija in zniževanje stroškov press)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ni pravi nakup laguna za moje pojme.

In presnet dišavni gurman moraš bit, da boš colal toliko dnarja več samo zato da diši po novem.

Pa tut avto z 30k še diši po novem, če ga ravno ni mel kak čapac...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ti bi imel vse....

Najdi mi za 33k A5 s-line, nerazbit in s 30k realnih km...si pa kljukec...

Sicer pa laguna coupe je zgledal super, ko je bila koncept, koncni produkt pa no go.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Tole ni 3.0 tdi in za tole se mi zdi da je 13% davka in preostanek sitnosti, tablice, reg. homologacija, karkol pac sodi poleg. Ene 3,5k pomoje plus reg. in kasko.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Znaš računat? 100€ eko taksa, 100€ homologacija, par 100€ gorivo, predori, cestnine, 13% DMV. Dobre 4 jurčke še zraven. S tem da še odbij da gori ceno malo shandlaš...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Renault je naredil skok v kvaliteti. Zanimiva je tudi njihova podaljšana garancija.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.904
113
ja sigurno navali narod ja. kolko v teh 5 letih preplačaš na rednih servisih, tolko ti še na renaultu ne more crknit, da bi se zglihalo
smirk-1.gif

nepomembnez

Pripravnik
9. jan 2009
514
0
16
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ja sigurno navali narod ja. kolko v teh 5 letih preplačaš na rednih servisih, tolko ti še na renaultu ne more crknit, da bi se zglihalo
smirk-1.gif
Oprosti, ampak redni servisi pri renaultu pa niso niti pibližno predragi, vsaj tam kamor ga jaz vozim. Pa še eno prednost ima renault, servis je za vsakem vogalu. Če je tako zanič kot eni pravite, ti ga vsaj hitro popravijo.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
PRIMER

Mislim, da malcom misli na kaj takega.

Kolk bi še mogu pol dat, da ga pripelješ sem in porihtaš?

tole je daaaaaleč od 3.0 ... ni quattro, ni xenona, mala navigacija, ni MF, ni tempomata... tipično DE vozilo... veliko lepega je sodelavec prodal pol leta nazaj za ne bistveno višjo ceno... pa je vsaj zgledal in bil lepo opremljen... slabih 35k da je ta srebrni v SLO..

lp

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
O fajn, pri 50k km že 2. lastnik, ti si potem že 3. , ja res zaupanja vredno. Drug avto pa je zelo daleč od take opreme in motorja kot ga ti omenjaš.

za 30 jurjev pa malo morgen, mogoče kakega jurja manj če daš dnar takoj na mizo. In še vedno je rabljen.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
smirk-1.gif

Renault ima servisni interval na 30kkm ali 2 leti. Koliko boš preplačal pa sam veš. So pa cene servisov v nekje povprečju. Kar se takih reči tiče se renault jako izplača. Aja, jaz imam pri 119kkm narejene 3 redne servise, crknil pa je do zdaj komplet žarnic H7 pa tempomat se čez poletje malo heca.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Klukec, enega si nasel za 33500. In ce mu voda ne tece v grlo ti za vec kot jurja ne bo spustil. Sicer je pa izbira pestra, mar ne? Nasel si enega, ENEGA!
wink-1.gif
Flancas pa kot da jih imas malo morje. 1.8tfsi pa raje ne linkaj vec.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Laguna coupe bencinar se kar lepo pelje, za normalno vožnjo je tudi pri nizkih obratih več kot dovolj navora.
Presenetila me je dokaj nizka poraba (8,5L - malo mestne, malo avtoceste). Materiali v notranjosti izgledajo kvalitetni, mene je motila samo kovinska bunka za prestavljanje, ker je pozimi zelo hladna.

Dobiš jo pa s precej opreme kar poceni: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3348533&show=1

Nazadnje urejeno: