Lacoste majice

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ko smo že pri ponaredkih.

Da se ne bi slučajno kdo od vas hecal, pa v Italiji ali Franciji kupoval na tržnici ponaredke Lacoste, P&S, Versace, D&G..

Italijani so zelo zelo pasji glede tega.Če te pri kupovanju ponaredkov zaloti policija, lahko pade kazen okoli 10 jurjev našega sedanjega denarja.

Prodaja se jih lahko, kupiti pa ne sme?

Dejstvo je, da italijanska policija kupce ponaredkov zelo ostro obravnava.Izgovor "sej jih prodajajo" nič ne zaleže.

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Če se vam gre za večje nakupe, priporočam izlet v ZDA. Cene so nižje kot pri nas, vendar nevem koliko, saj Lacosta nisem gledal veliko. Sem pa recimo jopico od Hilfigerja kupil za 40 USD, v Sloveniji je pa preko 100 EUR. Kupil sem jo pa v Hilfiger Outletu.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Morš imet kakšen dober razlog za obisk ZDA.Da bi tja letel, da se oblečem v Hilfigerju in zato plačeval avionsko karto...ni neke logike, se ti ne zdi?

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Ja slišal sem že za nekaj primerov, ki so šli v nabavo v ZDA. Moj izlet ni bil tovrstne narave... Če pa pogledaš iz stališča, da je letalska karta recimo 600 EUR in si malo podjetne narave, znesek karte pokriješ s tem, da tam kupljeno blago tukaj prodaš naprej. Res bi šel pa v tem primeru v ZDA s praznimi kovčki, nazaj pa s polnimi.
wink-1.gif

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Med izgledati uredu in originalom je velika razlika.

Če so original, jih sam vzamem 6.

Sej to (original) sem mislil
smile-1.gif
Bi blo fino kakšne večje slike še dobit...

Duschmanyn

Pripravnik
30. avg 2007
257
0
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Lacoste majica polo, z vzorcem, nov model, je v trgovini 120-170 eurov.

Paul&Shark je pa še dražji.Tam je razpon 150-180 eurov.

.

Z drugimi besedami, polo majico za 180 si kupi samo [censored], ki hoče izstipati. In ja, povsem enake kvalitete so polo lahko majice za 40-70 EUR, npr. Ben Sherman...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sam že več kot 15 let kupujem večinoma Lacoste majke in puloverje! Lahko pa rečem da še danes nosim (sicer samo doma) moj prvi lacostov zelen pleten pulover, ki do sedaj še ni rabil popravkov niti se ni spral ali raztegnil je pa res da je vse v razponu od 70-200 ojrov!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Duschmanyn pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Lacoste majica polo, z vzorcem, nov model, je v trgovini 120-170 eurov.

Paul&Shark je pa še dražji.Tam je razpon 150-180 eurov.

.

Z drugimi besedami, polo majico za 180 si kupi samo [censored], ki hoče izstipati. In ja, povsem enake kvalitete so polo lahko majice za 40-70 EUR, npr. Ben Sherman...

Shermanke so dobre, ja.

Smešno je tudi, da dobiš za eno Paul&Shark praktično dve Bossovi, taki lepi, zelo elegantni.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Jaz sem pred nekaj leti v ita (arteni v udinah) kupil polo majico s kratkimi rokavi lacoste ter majico z dolgimi rokavi paul shark, vsaka je bila cca 100 eur.

Lacosta imam se vedno bolj za lepo, tako da ga manj nosim, sharka pa sem se lani lotil nosit tudi pozimi, kar pomeni da se pere 1xna 10 dni. Pozna se ji zob casa (pranje v stroju), je pa zanimivo, da sem ob istem casu kupil tudi Explorer majico v quele ( cca 20eur ) in je glede obrabljenosti v podobnem ce ne boljsem stanju kot shark...

So mi pa Lacoste zadnja leta za moske malo prevec otroske barve, npr. otrosko svetlo modra, rumena, da o roza sploh ne govorimo...

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Kaj lahko ena polnoletna oseba organizira, pa pošljemo denar, jaz bom vzel kar nekaj kosov, še za dva kolega, samo ne bom jih vzel pa 25.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik frenki pravi:
No, naj nekdo organizira, pa pošljemo denar.

LP

Kaj ste se že zmenili? jst bi se tudi udeležil, če ni že mimo....