Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zato ker so trgovci nesposobni in se jim ne ljubi ukvarjati še s tem. Drgač pa lekerc jih je davno tega na začetku mel pol pa konec.
Smrdijo k 300 bogov ampak dobr so pa še bolj.
Mam Mx mam, naslednji obisk ti ga zaupam, dobr k svina,drgač, pa črn pir zraven pa sam kvarglne pa si zmagu, pa pol k tašči enga lupčka stisnt, se jo boš za zmeri znebu
Kolegica je avstrjika, pa občasno nafehtam kak snack ko sem na obisku, skoz kvargelne fehtam, sigurno najboljši
namaz kar sem jih probal. Lahko jem do onemoglosti
Bodi srecen da samo na mlecnokislinsko vrenje smrdi ... Ponekod (npr. Afrika - Tuaregi) delajo (kozji) sir tako, da se fermentira v zelodcu, ki ga poberejo ven iz zaklane koze, seveda brez da bi ga prej splaknili (itak ni vode za odmet pa se kislina ga prej zakrkne
Tnx za link... Vidim da mati nekaj podobnega delajo, recejo pa enako. In to v okolici lj.
Osebno mi ne pase, dela ga pa iz kislega mleka, narejen v nekaj dneh. Ga ne zori.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.