KSZ...
Danes bi se mi skoraj odtrgalo zaradi enega mojstra, ki je imel na svojem avtu, po mojem znamke renault, nisem pa prepričan, žaromete nastavljene da so svetli nekam v bm po mojem so bili ksenoni, ker je malo na modro vleklo. Mojster ali pa mojstrica me dohiti v trojanskem klancu v križišču, kjer se cesta iz predora v Zideh priključi na star trojanski klanec proti Izlakam. Za menoj je vozil skozi celo Orehovico in cele Izlake, dokler nisem zavil iz glavne ceste v našo vas. Notranje vzvratno ogledalo že zasenčiš, samo kaj ko ti v glavo nabija odbita svetloba najmanj od enega zunanjega ogledala, odvisno v katerem ovinku si. Čas bi že bil, da naša policija take paciente pospravi iz naših cest. Če ne zlepa pa zgrda. Pred takimi pacienti je ubijalsko vozit. Občasno sem imel občutek kot, da bi imel sam prižgane dolge luči, čeprav jih nisem prižgane.
Skratka, če kakšen policaj bere tale post naj prosim začne paciente z neustreznimi lampami kaznovat in pošiljat na tehnične preglede. Pa še en nasvet oziroma prošnja, naj policija da v takih primerih zaslužit še avtovlekam. Če hrvati za modusa s crknjeno žarnico naročijo avtovleko, potem je za te specialce to izredno nujno zaradi varnosti v cestnem prometu.