Kvalifikacije za Euro 2012

Srbi so mel srečo. Srečo, da imamo mi kreativnost Korena na sredini igrišča.
srce-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

A sploh kje igra?

Tako bom rekel, kolikor smo imeli smole, smo imeli tudi srece..

ja zdaj je podpisal nekje v srbiji ali grčiji, tam nekje
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
srce-1.gif

Robi.. visoke podaje kot Xabi Alonso, strel kot Gerrard, v defenzivi kot Mascherano, v zraku uporaben, kot Yaya Toure, tehnicar kot Scholes, hiter in borben kot Essien...ooh nas Robi
srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
lol uni ma kr X6 z volanom na desni, so ga zgleda iz anglije spičli
hysterical-1.gif

drugače pa... meni gre Kirm na [censored] že skoz ne zdaj zadnji dve tekmi

ampak to ne gre za nezaupanje v ekipo, ampak za to, da folk hoče, da se proba z mladimi igralci

Mislim, da imamo s Krhinom, Birso, Iličičem in morda Bačinovičem eno močno zvezno vrsto za prihodnost, škoda samo, da sta Birsa in Iličič na enaki poziciji, ampak mislim, da lahko oba igrata na obeh krilih

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
"problem" je v tem, da v tem sistemu igra koren sprednjega veznega in radosavljevič zadnjega (tudi on ni bleščeč), in je Krhin direktna menjava za Radosavljeviæa, sicer se koren in radosavljevič menjata samo je vseeno robi "kreativec"
evil.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Ma sej pravim, ekipa je včeraj čisto kul delovala, srbi so bli čist odrezani, .... žoga je lepo potovala od Handanoviæa do nasprotnikovega kazenskega prostora, sam tam se je potem vse ustavlo, ker nista bla napadalca zadosti učinkovita,

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Krhina bi jaz takoj igral namesto Korena, Iličiča namesto Kirma in Matavža spredaj namesto (izberi poljubnega napadalca). Upam da bo kaj takšnega kdaj eksperimentiral. Taka nesposobnost zadnje podaje in zaključka se mora nehat.

Zakaj pa Krhina? Fant ja nima za eno celo tekmo minut med člani v italiji. Talent je, ampak naj najprej začne redno igrati. Bačinovič, ki je za Korena doktor, je odigral preko 100 tekem v sloveniji (res pa nima tako učinovitega PR-a kot Krhin), jaz bi njemu dal prednost.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
No ja, jaz osebno Krhina ne bi igral.. bi ga imel, kot supersub... Proti kaksnim ferskim otokom, bi mu pa namenil prvo postavo..

jebeštrga, Kek ze ve, on je selektor..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ne moreš primerjati mladincev s nekih članskim tekmovanjem. Tričetrt igralcev trenutne Interjeve primavere ne bo nikoli videlo igranja niti v Serie B, kaj šele Serie A.

Krhin je talent, ampak predvsem ima dober PR. Ker med profesionalci kaj sem ga videl igrati ni pokazal nič posebnega ( ne verjamem da je kdo na tem forumu ki ga je videl igrati 90 minut skupaj), pa saj ni mogel če nima vsega skupaj niti 90 minut na 9 tekmah. Bačinovič je pa, za razliko od njega, igral članske tekme 8pri 20 letih čez 100), tudi v evropi, to pa je počel toliko dobro da je odšel v Palermo. Krhin pa v Bologno
bonk.gif