Kvalifikacije za Euro 2012

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Torej, začelo se je, naši v posesti 80% časa, zmaga ircev 0:1.

jezen.gif

A mi lahko samo nekdo razloži, zakaj za [censored] imamo tega Kirma not?!? Pride Iličič in v 10 minutah naredi več kot uni v 80...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj ni samo Kirm (čeprav mi gre od vseh najbolj na jetra), praktično noben danes ni igral kot zmore, podaje so ble ko da bi gledal 2. ligo. Potem pa imaš noter na sredini dva defenzivca, ki že poi defoltu ne znata nič drugega kot laufat, zadaj ovega počasnega in nerodnega Mavriča (ki pomoje igra samo zato ker Šulerja ni in ker slučajno igra nekje v tujini, domače lige noben ne jebe) spredaj pa Novakoviča, ki je že kako leto čisto izven forme, pa se ti zgodi S. Irska. Na podoben način so nas isti nasprotniki nabili pred letom in pol.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kirm je bil velik boljši kot Koren. NOvakovič, Mavrič in Koren so bli daleč najslabši danes

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kirm ni bil vredn pol ku.rca

Mavrič ni igral tako slabo, ne vem kaj je bilo pri golu, ker sem ga valjda zamudil, pa lih tiste 2 minuti nisem gledal, kolkr je pa milovanovič komentiral, je pa še kirn tam zajebal.

Koren je bi slab, samo vseeno ne tolk kot kirm

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ena slabših tekem, ki sem jih gledal, na vsak način smo želeli igrati na visoke podaje, čeprav so nas S. Irci preskakovali za šalo.
Kek bo moral tudi počasi razmisliti o Novakoviču, Kirmu in še komu. Danes bi vsekakor moral dati Iličiču priložnost vsaj cel drug polčas.

Čestitke nasprotniku za disciplinirano igro.

V torek bo težka
rolleyes-1.gif

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Spoštujem Keka, ampak včeraj je pogorel na celi fronti... Očitno je bil še zmeraj z mislimi na svetovnem prvenstvu..

Spredaj bi definitvno morala igrati Ljubijankič in Tim... onadva sta trenutno najboljša napadalca... menjava Novakovič, Dedič pa itak odpade...

O Iličiču.... mislim, fantu je Mariborski stadion bil dom sedaj nekaj časa.... naša reprezentanca je včeraj igrala v Mariboru... tako priložnost izpustiti... nerazumljivo... moral bi igrati od prve minute...

Potem naprej... Armin Bačinoviæ... z Iličičem se tako dobro razumeta... tudi ga ni bilo...

Na trenutek se mi zdi, kot da v našem taboru nespremljajo vseh nogometašev, kaj se dogaja z njimi...

Jst razumem, da je za reprezentanco najboljše, če igrajo večinoma isti igralci, ki so navajeni eden na druzga, vejo kaj lahko pričakujejo eden od drugega.... ampak nemoreš na to karto igrat... vsaj jst mislim tako... take igralce kot je npr. Iličič enostavno moraš dat v igro, ker naredijo razliko v moštvu, kakor npr. Ronaldo v madridu, Messi v barceloni,.... že zaradi tega, ker avtomatsko potem pride do dvojnega pokrivanja, ostali igralci dobijo potem prostor....

Ampak pustimo se presenetit... mogoče bo pa Kek v torek kako drugače ravnal
wink-1.gif

Emaster

Guru
Izključen uporabnik
1. sep 2007
1.070
528
113
...v senci...
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Spoštujem Keka, ampak včeraj je pogorel na celi fronti... Očitno je bil še zmeraj z mislimi na svetovnem prvenstvu..

Spredaj bi definitvno morala igrati Ljubijankič in Tim... onadva sta trenutno najboljša napadalca... menjava Novakovič, Dedič pa itak odpade...

O Iličiču.... mislim, fantu je Mariborski stadion bil dom sedaj nekaj časa.... naša reprezentanca je včeraj igrala v Mariboru... tako priložnost izpustiti... nerazumljivo... moral bi igrati od prve minute...

Potem naprej... Armin Bačinoviæ... z Iličičem se tako dobro razumeta... tudi ga ni bilo...

Na trenutek se mi zdi, kot da v našem taboru nespremljajo vseh nogometašev, kaj se dogaja z njimi...

Jst razumem, da je za reprezentanco najboljše, če igrajo večinoma isti igralci, ki so navajeni eden na druzga, vejo kaj lahko pričakujejo eden od drugega.... ampak nemoreš na to karto igrat... vsaj jst mislim tako... take igralce kot je npr. Iličič enostavno moraš dat v igro, ker naredijo razliko v moštvu, kakor npr. Ronaldo v madridu, Messi v barceloni,.... že zaradi tega, ker avtomatsko potem pride do dvojnega pokrivanja, ostali igralci dobijo potem prostor....

Ampak pustimo se presenetit... mogoče bo pa Kek v torek kako drugače ravnal
wink-1.gif

...se popolnoma strinjam...Kek pač ne sme videt, da je nekaterim pač potekel rok trajnosti...

frown-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
včeraj smo se v bistvu sami zaklali, 20 min pritiska na začetku drugega polčasa, v bistvu je bil vsak predložek nevaren .. in če oba napadalca iz neštetih možnosti nista zmožna stišat ene žoge noter pol kur*c ...

pomoje zajeb keka .. v 60 al pa 65 minuti bi dal ven novo pa matavža not pa bi ga mi zabili .. tak pa če ne daš pač ..
crazy1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja kek je spet zamudil z menjavami, isto kot na svetovnem proti ZDA.

Pa novakovič nevem zakaj sploh igra v prvi postavi, nevem kdaj je nazadnje dal kakšen gol. Pač ni v formi, nevem zakaj ga je treba forsirat. Po drugi strani pa iličiča drži na klopi, ko je očitno v dobri formi trenutno.

Nevem, upam da malo razmisli do torka drugače nebo samo 0-1 .....

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz ne morem gledat sam zarad Novagola....mislim kaj za k**** ga forsira.

Zgleda da se bo Kek moral mal pri Memiju učit, pa koga sedet pustit, pomoje se boji novakoviča dat na klop.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
zakaj? edit: lol, nisem bil pri stvari... pa sal pa rokavice, nekak se bo treba ogret, da ne bo zmrznil prevec na igriscu

vceraj so spilali ko posrani. najbolj me je razocaral brecko, ki je drugace med top igralci, vceraj pa ocitno ni slo. birsa se je zelo trudil, bil edini razpolozen za igro.

upam da proti srbiji ilicic zaigra od prve minute. ce ne pride hitro do menjav v enajsterici, bo velik del krivde za neuspeh na kekovih plecih, faktor srece gor ali dol. izvajati tak pritisk in ne dati gola, pomeni da je napad popolnoma nesposben in je nujno treba ukrepati.

novakovic, koren, kirm... groza. ti ze na SPju niso pokazali nic, razen tistega lucky strika korena.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
brečko ni nič pokazal po mojem zaradi tega ker je moral bolj pazit na obrambo, ker je Mavrič igral