Kuverta z darsa

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
eden (še sam nevem, lahko da sem bil tudi jaz), se je z našim vozilom odpeljal darsovcu ko je hotel kontrolirat vinjeto. Naši avti majo vinjeto, tako da ni razloga da nebi ustavil, očitno se ga je spregledalo ali je bila narobe zapisana registerska...

Kaj storit? Peljat tja avto z vinjeto in računom ki ima datum kakih 10 mesecev pred "pobegom"?

Nasveti s prve roke?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
kukr jst vem ni prekršek če darsovcu ne ustaviš
smile-1.gif
je pa tut res da niti ni napisano kaj je bilo v kuverti... tako da težko kaj rečem na to.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
od kdaj pa darsovci pošto pošiljajo, če jim spizdiš?
smile-1.gif

Potemtakem jim noben nebi ustavljal, pa si lahko oni kaj s tabo ko pobegneš?

Meni je logično da če mu ne ustaviš, da sledi petarda, zato pa si grem še danes na registerski iz 0 naredi 8 tako da jo malo prelepim
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
A se nisi sel spat, al ne mores spat, ali kaj?
Sicer pa zanimivo?
Mislis da imajo video spravljen. Je na mestu prekrska kaka kamera.
Sicer pa kaj se sekiras. Saj nisi ti lastnik avta! A si se sedaj ze premislil glede svojih nekdanjih nacel.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Hanzi, če je avto služben ne plača lastnik, ampak tisti, na katerega se je takrat glasil potni nalog.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
A praviš da so napisali kazen za vožnjo brez vinjete, avto pa vinjeto ima? Jeba, plačat bo treba, izgleda da tudi darsovci zdej že goljufajo, da bi čimveč pokasirali. država rabi denar.

Kamere so, ampak ti jih ne bodo pokazali, da nebi slučajno lahko dokazal da je avto imel vinjeto. Lažje rečt da posnetka ni, pa pokasirat teh 300€, + stroški, če se boš pritožil.