Kupujem Sports tracker... Katerega?

B81

22. jul 2007
36.996
10.530
113
Pred časom sem gledal Suunto ure, ki imajo poleg prsnega pasu tudi opcijo pedometra.

Ve kdo, kako se reče modelom? Eni so od 150 pa do 400+ eur.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Ze leta imam Polar S625X s footpod-om in senzorjem za kolo. Meri utrip, visino, temperaturo, kadenco, razdaljo, skratka skoraj ni da ni. Zadovoljen uiber. Sam upam, da bo cimdalj delal, ker se mi res ne kupuje teh novih fensismensi zadev.

Syncas z racunalnikom, za telefon ne vem, niti nisem se gledal ce je mozno.

http://www.amazon.com/Polar-S625X-Heart-Monitor-Watch/dp/B00075LNG8

Tega vraga imam že nekaj let tudi jaz.
Mogoče komu pride naslednja informacija prav.
Kar ok zadeva, ampak čisto me je razjezilo, ko sem namestil Win10 in tam ni več podpore za tisti USB IRDA, ki ga ta Polar uporablja. Najprej sem sam poskušal na vse načine (tudi s pomočjo virtualke na Win 7), pa ni šlo in konec. Pisal sem na nemško podporo in so mi potrdili, da v Win10 ne dela. In tudi nimajo rešitve in je ne bo, ker IRDA že kar nekaj let nimajo pri Polarju.
Če ima slučajno kdo kakšno rešitev, se priporočam.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Virtualizacija potem pač
smile-1.gif

pek007

Majstr
8. maj 2007
1.159
341
83
39
Kaj pa ce probas kaksen kitajski dalinc z irda sprejemnikom? Morda gre preko njega? So pa 5 euru... Imam doma viska ce rabis za probat...

Lp

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik Smjs pravi:
A sporttracker laufa tudi s hoferjevim BT pasom?

Da. Imam, uporabljam
zmaga.gif

(čeprav, se mi zdi da polarjeva ura izpred xx let ima boljše odčitavanje pulza. S tisto sem prekolesariš ohoho, pa mi je ni enkrat "zamedlo", tale BT crivit pa včasih zna pokazat kako bedarijo - dvomim da sem zares prišel na 250 pulza, čeprav imam neko grdo špico na grafu... pa še vedno sem živ
grin1.gif
)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Enako. Polar (novejsih modelov sicer ne poznam) je zakon. Da se mi zdej unic, bi verjetno istga poiskal...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
KSZ

Za mojo naročil FitBit Charge HR KKlik

Zadevo dobil včeraj in se malo igral z njo. Zaenkrat je super. Lepo izpisuje graf srčnega utripa, korakov, prehodene razdelje (lahko tudi GPS sled v navezi z telefonom), kalorije itd. Lepo tudi prikaže spanec. Predvsem pa mi je všeč budilka oz opomnik z vibriranjem. Vse to se gleda na aplikaciji na telefonu. Na sami uri lahko gledaš dnevno / trenutno stanje, v aplikaciji pa potem analizo.

Na uri prikaže tudi če te kdo trenutno kliče (npr telefon je nekje na omari, jaz pa cca 6 metrov stran na kavču) in na zaslonu izpiše kdo kliče (to pa je tudi vse kar se tiče klicov oz obvestil. Brez sms-ov, zgodovine klicev itd, samo kdo trenutno kliče).

Toliko zaenkrat. Z nakupom zadovoljen.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
mene pa zanima a je kdo kje našel nadomestno gumo za pasek, meni deluje zadeva OK, edino guma je že fajn znucana pa se mi zdi brezveze dajat spet 20€ za novega.

Torej mislim tisto "textilno gumico" ki drži pas na mestu, al kak se že temu reče?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Ma to je treba šivat potem, jaz bi kar "komplet" kupil, že narejen pasek, s primernimi plastikami
smile-1.gif