Kupujem Sports tracker... Katerega?

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Ponovno sem pričel s športanjem in razmišljam o nabavi sports trackerja.
Gledal sem jih več, vendar v poplavi artiklov ne vem, kaj je dobro in kaj ne.
V poštev pride nekaj do 100€, lahko pa seveda manj.
Želja je, da beleži porabljene kalorije, srčni utrip, ..., ne potrebijem pa GPSa.
Po možnosti da se lahko synca z telefonom.

Lahko kdo kaj priporoča?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.949
6.987
113
Če te zanima samo utrip, potem je primeren že vsak ki ima pasek okoli prsnega koša, tudi najcenejši, za 20 eur, iz hoferja. Kalorije so tak tak, ko jih boš skužil, bo ok, do takrat pa se ne zanašaj.

Če pa želiš povezavo s telefonom, pa rabiš bluetooth zadevščino, te so praviloma dražje.

Mogoče je pametno gledati takšnega, kjer baterija zdrži dolgo.

Vse ostalo so pa dodatni, useless bombončki ki zadevico sicer naredijo zanimivo v štartu, a po letih uporabe gledaš še samo na pulz
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mene bolj zanima, če se dajo med sabo križati.

Če je samo ena generična zadeva z logom firme gor ali kaj posebnega...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Sem ravno zadnjic naletel na stran kjer je nekdo bil v podobni dilemi in je iz tega naredil celo studijo in primerjavo

Klik

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kako se obnesejo te zadeve, da ti na zapestju pulz meri
confused-1.gif

fitbit-charge-hr-product-photos10.jpg

band-sensor-100528381-large.jpg

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Jaz imam Run.GPS na telefonu in H7 Bluetooth heart rate monitor od Polarja - v akciji cca 40EUR. Dela OK. S samim programom sem zelo zadovoljen, prav tako z odzivnost avtorjev v primeru težav ali kakšnih predlogov za izboljšave.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Bolj za en kuratz

Taki zapestni merilci utripa so prvenstveno namenjeni nežnejšemu spolu zaradi težav z još.. khm, z nekoliko težjim pozicioniranjem pasu okrog prsnega koša
wink-1.gif

Pa še trdno mora biti zapet pašček na zapestju, kar mene osebno moti.

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kako se obnesejo te zadeve, da ti na zapestju pulz meri
confused-1.gif

Moj samsungov gear fit (dobil poleg telefona) bolj bogo. Ok verjetno se je zdaj že kaj spremenilo v 2 letih kolker je že stara. Zmeri že dokaj točno a pojavi se za moje pojme en velik problem. kadar športaš je nekak logično, da se tudi potiš in tukaj ta urca pogrne na celi črti. Nikakor noče zmerit pulza če je zapestje vlažno. Se pravi takrat ko jo dejansko najbolj rabiš ne dela. Ne vem pa kako se pri tem obnesejo druge.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Obstaja kaka športna ura, katera ima osvetlitev nonstop vklopljeno oz. da tečeš v temi in vidiš številke (da ti ni treba tipke za lučko nonstop pritiskati)?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pametne ure (android, apple), samo zasukneš zapestje:)
ali pa vklopiš, da so številke skos vidne. pa še watch face si lahko menjaš, da imaš med tekom drugačen pogled kot recimo za čez dan.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Obstaja kaka športna ura, katera ima osvetlitev nonstop vklopljeno oz. da tečeš v temi in vidiš številke (da ti ni treba tipke za lučko nonstop pritiskati)?

Suunto vem da ima opcijo always on. Garmin mislim da je tudi imel...