kupujem EVO

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa mati so rekli da se bom ubil s tem :S

S tem stavkom si marsikaj povedal. Tako, da se v nadaljne ne spravljaj na druge uporabnike
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa mati so rekli da se bom ubil s tem :S

S tem stavkom si marskija povedal. Tako, da se v nadaljne ne spravljaj na druge uporabnike
wink-1.gif

hysterical-1.gif

sajkek veleum, prodajalec v trgovini, pa starši ga financirajo 90%, in on drugim pametuje
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Men je mat doma rekla, da s tem (trenutnim) se pa nam mogu po snegu vozit in zakaj nisem Impreze kupil.
hysterical-1.gif

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Jeba, fantje, da ste ga takole razkrinkali.

On je mislil s tem drobcenim stavkom zgolj omeniti, kako drzen voznik je, da se celo lastna mati, ki itak ne prepozna tapravega šoferja, magari ji ta nag in pobarvan v vijolično plesal na mizi, boji za njega, ker tak faktor se pa ja takoj prepozna. Car bi mogu bit, ne pa tko.

Smola, sisek, da samo ti ne vidiš, da si totalen [censored] in da se cel forum dela norca s tebe, tebi se pa še zmerom zdi, da ti gre kar dobro.

Newsflash: vsem je že zdavnaj jasno, kak revež si. Lahko nehaš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
hahaha, faušija jebena...

mati so pač rekli to, ker se o tem tudi pogovarjamo, ne pomeni pa da bo financirala..vseeno (še) dam nekaj na mnenje staršev dokler živimo relativno skupaj, tako da če imajo kakšne pripombe jih tudi poslušam (če se mi zdi pametno), ne pomeni pa da Evo ne bo padel.

malecki se vidi ko te doma financirajo, nimaš kaj mame poslušat. haha

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
še to vsem faušljivcem,

finančno sem povsem neodvisen od staršev in zagotovo prekašam 95% alterjevcev po mesečnem prihodku. Tako da prosim, da glupe pripombe zadržite zase.

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
še to vsem faušljivcem,

finančno sem povsem neodvisen od staršev in zagotovo prekašam 95% alterjevcev po mesečnem prihodku. Tako da prosim, da glupe pripombe zadržite zase.

Papir vse prenese al kako že gre tisto... Sicer če bi zgornji stavek bil resničen, bi ti že novga evota mel.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.022
11.145
113
hočeš rečt, da jaz ne smem povpraševati po rabljenih evotih? te jezi to dejstvo?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
ksz

Mater ste bedni! Kot da bi bral temo na A.com. Pa na začetku je še dobro kazalo!

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
hočeš rečt, da jaz ne smem povpraševati po rabljenih evotih? te jezi to dejstvo?

Čist nč me ne jezi, pa fauš ti tud nism. Se mi pa zdi vse skupi mal smešno. Dost offtopic.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.