Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kuponko je od momcilovica. Gostilna momo, dubocica, gurman...sin fura kuponkota.
Ne. Kuponko je od podjetja futurisimo d.o.o., ki pa je v lasti Denisa Potočnika in Filipa Jorgaæeviæa. Slednji je zet od Momota, ki ima v lasti gostile portal, Dubočica, rio Momo, itdCitat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kuponko je od momcilovica. Gostilna momo, dubocica, gurman...sin fura kuponkota.
Kuponko je od Martine iz Sentjura, mimogrede...
Temu se reče outsourcanje prodaje.Citat:
Uporabnik Denis pravi:
A potem je več firm...ker mi delamo z Martino iz Šentjura (s.p.), ki se pri trgovcih dogovori za popuste...
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Pred dvemi tedni sem vzel na Kuponku dva polpenziona za dva/tri dni za dve osebi v Dobrni. Koristili bomo drug teden. Sem pa pred nakupom preveril ostale variante, pa tudi Hotel sem direkt poklical in njihova cena je bila za malenkost višja.
Boli me za obljubljenih -70% (saj ni toliko), dejstvo je da so najcenejši.
Dejansko pa sam ne najdem neke meni zanimive ponudbe.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Glavno, da ti dobiš velike oke, ko vidiš to ponudbo z mega popustom. Potem po preverjanju po spletu sicer ugotoviš, da je realno mogoče 10% ceneje, ampak ti si že ogret za to ponudbo, ženi si že povedal, pa še najceneje je od vseh.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Pred dvemi tedni sem vzel na Kuponku dva polpenziona za dva/tri dni za dve osebi v Dobrni. Koristili bomo drug teden. Sem pa pred nakupom preveril ostale variante, pa tudi Hotel sem direkt poklical in njihova cena je bila za malenkost višja.
Boli me za obljubljenih -70% (saj ni toliko), dejstvo je da so najcenejši.
Dejansko pa sam ne najdem neke meni zanimive ponudbe.
ali bi vseeno šel v ta polpenzion tudi, če ne bi bil oglaševan z -70%??
Ker po moje je bolj fora s psihološke narave. Tako kot so cene 4.99, tako kot so še vedno papirnati "katalogi" v poštnem nabiralniku (spar, lidl...)
Vsaj za sebe lahko potrdim, da se me dotakne ko dobim od lidla in hofra kaj za orodjeSicer redko kaj kupim, ker ne rabim ali si ne morem kupit. Pogledam pa rad in pol mal premišljujem, če bi al ne bi. Pa imam recimo do bauhausa, merkurja... isto daleč pa ima ravno tako vse to vsak dan v ponudbi in morda celo za enako ceno-
Meni se zdi ugodno, koliko je dejansko vredno pa težko ocenim, pa tudi iskati se mi ne da.Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Glavno, da ti dobiš velike oke, ko vidiš to ponudbo z mega popustom. Potem po preverjanju po spletu sicer ugotoviš, da je realno mogoče 10% ceneje, ampak ti si že ogret za to ponudbo, ženi si že povedal, pa še najceneje je od vseh.
Recimo tole
http://1nadan.si/PrikaziPonudb...&nlSlotId=5
dobiš po redni ceni za koliko?
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
To je bilo aktualno pred par leti, ker takrat so še igrali fer igro sedaj pa samo še nategujejo z kao 50% popusta, škoda časa za čekiranje teh strani.
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
V kaj se ti pogljabljas stari?
Azmer mas v enem okencku napisane pogoje, ki so lepo razmuljivi (tudi tebi).
Jst sm veckrat vzel toplice in je blo zmer cenej kot direkt pri ponudniku.