Kuponko , je nateg ali ni? :)

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Če za isto stvar plačam več to pomeni, da tudi več dobim. Če ne kaj drugega se lahko pohvalim pred tabo, ki si vzel cenejši paket, da si lahko privoščim več od tebe.

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Logično da imajo boljši marketing. Žalostno je to, da si ljudje ne znajo poiskat najugodnejše ponudbe. Mi je pa zanimivo, da si na kuponkotu upa agencija tržit ponudbo kot najcenejšo v sloveniji, čeprav to ni res.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Pred dvemi tedni sem vzel na Kuponku dva polpenziona za dva/tri dni za dve osebi v Dobrni. Koristili bomo drug teden. Sem pa pred nakupom preveril ostale variante, pa tudi Hotel sem direkt poklical in njihova cena je bila za malenkost višja.

Boli me za obljubljenih -70% (saj ni toliko), dejstvo je da so najcenejši.

Dejansko pa sam ne najdem neke meni zanimive ponudbe.

B81

22. jul 2007
37.716
10.982
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kuponko je od momcilovica. Gostilna momo, dubocica, gurman...sin fura kuponkota.

Kuponko je od Martine iz Sentjura, mimogrede...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.341
7.406
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Kuponko je od momcilovica. Gostilna momo, dubocica, gurman...sin fura kuponkota.

Kuponko je od Martine iz Sentjura, mimogrede...
Ne. Kuponko je od podjetja futurisimo d.o.o., ki pa je v lasti Denisa Potočnika in Filipa Jorgaæeviæa. Slednji je zet od Momota, ki ima v lasti gostile portal, Dubočica, rio Momo, itd

B81

22. jul 2007
37.716
10.982
113
A potem je več firm...ker mi delamo z Martino iz Šentjura (s.p.), ki se pri trgovcih dogovori za popuste...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Pred dvemi tedni sem vzel na Kuponku dva polpenziona za dva/tri dni za dve osebi v Dobrni. Koristili bomo drug teden. Sem pa pred nakupom preveril ostale variante, pa tudi Hotel sem direkt poklical in njihova cena je bila za malenkost višja.

ali bi vseeno šel v ta polpenzion tudi, če ne bi bil oglaševan z -70%??

Ker po moje je bolj fora s psihološke narave. Tako kot so cene 4.99, tako kot so še vedno papirnati "katalogi" v poštnem nabiralniku (spar, lidl...)
Vsaj za sebe lahko potrdim, da se me dotakne ko dobim od lidla in hofra kaj za orodje
redface-1.gif
Sicer redko kaj kupim, ker ne rabim ali si ne morem kupit. Pogledam pa rad in pol mal premišljujem, če bi al ne bi. Pa imam recimo do bauhausa, merkurja... isto daleč pa ima ravno tako vse to vsak dan v ponudbi in morda celo za enako ceno-

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
sej to bi bilo naceloma to da se stvar oglasuje, dobis reklamo in je nekaj ceneje, samo po teh izletih je to ceneje do 10 procentov od orginal ponudnika in ne 70% kot pisejo

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.561
113
Marlbor
Glavno, da ti dobiš velike oke, ko vidiš to ponudbo z mega popustom. Potem po preverjanju po spletu sicer ugotoviš, da je realno mogoče 10% ceneje, ampak ti si že ogret za to ponudbo, ženi si že povedal, pa še najceneje je od vseh.

theMario

Zelenc'
23. maj 2015
28
0
1
bilokudarafalsvuda
www.misaron.si
Kuponkutu gre dobro ker ima dobro ime, ki gre v uho; ker dosti oglašujejo in jih zato vsi poznamo; ker ženske v prostem času gledajo kaj bi imele in kam bi šle in potem ko najde -70% popust seveda moraš biti za, ker drugače si prasec; ker dosti spamajo, nelegalno pridobivajo/kupujejo email liste in masovno spamajo v naše inboxe...
@Fusion, ali pa spletne trgovine ( Ročno orodje ), tudi te nudijo (že v naravi trgovin in našega prepričanja) v osnovi boljše cene. Hvala bogu smo ljudje tako narejeni da vedno iščemo boljše ponudbe, kar Kuponko prida izkorišča in prodaja popuste...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

ali bi vseeno šel v ta polpenzion tudi, če ne bi bil oglaševan z -70%??

Ker po moje je bolj fora s psihološke narave. Tako kot so cene 4.99, tako kot so še vedno papirnati "katalogi" v poštnem nabiralniku (spar, lidl...)
Vsaj za sebe lahko potrdim, da se me dotakne ko dobim od lidla in hofra kaj za orodje
redface-1.gif
Sicer redko kaj kupim, ker ne rabim ali si ne morem kupit. Pogledam pa rad in pol mal premišljujem, če bi al ne bi. Pa imam recimo do bauhausa, merkurja... isto daleč pa ima ravno tako vse to vsak dan v ponudbi in morda celo za enako ceno-

Zadeva je taka - darilo za obletnico staršem, njihova želja so terme, ergo nimaš kaj razmišljat, pa Dobrna jima je itak všeč. Tako da ja, kupujem izključno ko rabim in takrat mi je vseeno kje najdem najcenejše za to kar sem si zamislil.

Do sedaj me je le enkrat kolega "nafiju-fiju" da greva z njima na Costa del Sol - Apartma (res razkošen 2 spalnici, 2 kopalnici, kuhinja ni da ni, najem avta - malega za 7 dni) preko kolektive če se ne motim. Vzeli avion za Malago iz Trevisa in je prišlo z doplačilom za malo večji avto cca 150€ po osebi za en teden. Meni se je zdelo ugodno.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.194
3.561
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Glavno, da ti dobiš velike oke, ko vidiš to ponudbo z mega popustom. Potem po preverjanju po spletu sicer ugotoviš, da je realno mogoče 10% ceneje, ampak ti si že ogret za to ponudbo, ženi si že povedal, pa še najceneje je od vseh.

Recimo tole

http://1nadan.si/PrikaziPonudb...&nlSlotId=5

dobiš po redni ceni za koliko?
Meni se zdi ugodno, koliko je dejansko vredno pa težko ocenim, pa tudi iskati se mi ne da.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pri takih je še vprašanje, če je med vikendom frej;)

recimo za veliko planino je bilo že v štartu napisano, da med vikendi ne moreš koritist in kake zimske rezervacije koč ne moreš za čas novga leta...
dosedaj lahko rečem, da so vedno neke finte, da potem ko se poglobiš, vidiš, da ni tako oh in sploh, kot se zdi na prvi pogled...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
V kaj se ti pogljabljas stari?

Azmer mas v enem okencku napisane pogoje, ki so lepo razmuljivi (tudi tebi).

Jst sm veckrat vzel toplice in je blo zmer cenej kot direkt pri ponudniku.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
To je bilo aktualno pred par leti, ker takrat so še igrali fer igro sedaj pa samo še nategujejo z kao 50% popusta, škoda časa za čekiranje teh strani.

Se strinjam.
Sam sem kupil pred leti npr. bluetooth Blaupunkt za avto in je bila dejansko 50 % cenejša, kot drugje po internetu (tudi tujem).

Zdaj jih pa ne gledam več že nekaj časa, ker je v 90 % nateg (glede popusta).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
V kaj se ti pogljabljas stari?

Azmer mas v enem okencku napisane pogoje, ki so lepo razmuljivi (tudi tebi).

Jst sm veckrat vzel toplice in je blo zmer cenej kot direkt pri ponudniku.

samo v to o čemer teče cela debata
wink-1.gif

da pač ni res vse tako, kot zgleda na prvi pogled! Pač ni res vedno 90% ceneje, kot se oglašuje in ni vedno res, da boš kupil kupon in šel kdaj se ti sprdne.
Za popust preverit moreš odsurfat še na drugo stran, da vidiš, če je res. Za prost termin pa kot si rekel, nekje na strani.