Par let nazaj je prilezla na parkingu plaže (se pripeljala! s Pežojem) pod havbo ven mucka par mesecev stara.Najboljša varjanta je maček ..Ali kaka druga žival ..
Mikrojermen ni pokrit. Sem že pobiral ven na enem tačko in na drugem rep..Dobro, da imajo novi avti pokrove čez vrteče dele motorja.... Saj ni res pa je ...
Kolikor sem jaz slišal so spreji EPP.ksz
kaj pa ti namenski spreji?
Danes fotru dolivam tekocino pa na akumulatorju kos kruha pa kost od kotleta, foter pravi da on ni bil tak da verjetno kuna
A ni potem bolje da pod avto vržeš cunje v nafto namočene. Ne pa da tisto nafto se s seboj potem voziš..Kolikor sem jaz slišal so spreji EPP.
Če že, pomaga nafta - malo premaži z njo (po kaki zvočni izolaciji), jo bo smrad odgnal (seveda ne kjer bo motor zagorel ) - zelo dolgo drži vonj, kljub temu da praktično že izhlapi.
Za kune in miši- one kroglice bref, ki so za v wc, obesil nekje pri mašini.
Pokrov motorja je iz plastike, posoda za vitrex, posoda za hladilno tekočino, .....za uporabnike te fore, imate stalno pritrjeno ali zvecer obesite obesanko pod haubo. Da je stalno not mi ne gre skupaj ker sem prepricanja da se bo plastika stopila.
Za spreje, kolko te serviserji kolnejo zaradi vonja?..
Pa ča gremo na pomembne stvari: ohišje termostata, stranice hladilnikov in intercoolerjev, spojke na ceveh, cevi za gorivo, ohižje potisnega ležaja na sklopki.Pokrov motorja je iz plastike, posoda za vitrex, posoda za hladilno tekočino, .....
A si vsak teden na servisu?