- UZ odganjevalec (jz mam v dveh avtih tega: https://www.conrad.si/?websale8=conrad-slowenien.01-aa&pi=848697&refKey=Wsw_Ybt2D)Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
V garaži imam dva avta in pri obeh sem opazil, da mi kune zrejo izolacijo in kable.
Prosim za PREVERJEN recept, kako se te nadloge resiti (najceneje)
Hvala
Jaz jih mam na mojih dveh avtih, enega pa ma se foter na svojem. In zaenkrat nimam vec problemov s kunami;foter pa se tudi se ni nic pritozeval.Citat:
Pa so ti UZ odganjalci za kaj? Dobivam namreč diametralno nasprotne informacije.
Jaz sem razmišljal o enem UZ odganjalcu, katerega bi namestil v garažo v katerem sta dva avta. Pa da vidim če bo kaj pomagalo.Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Jaz jih mam na mojih dveh avtih, enega pa ma se foter na svojem. In zaenkrat nimam vec problemov s kunami;foter pa se tudi se ni nic pritozeval.Citat:
Pa so ti UZ odganjalci za kaj? Dobivam namreč diametralno nasprotne informacije.
Halo. Jaz nočem pobit teh živalc !!!Citat:
Uporabnik skala pravi:
strup za podgane. modra piksna. dobiš v vsaki kmetijski trgovini. preverjeno spuca nadlogo. nastavi nekam k motorju na tak način da boš imel vedno notri. ko bodo pojedle vabe daj nove. vrjetno bo dovolj da boš dal vabe samo enkrat.