Kumarce

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Mislil sem na moj tekst, katerega poante očitno nisi zapopadel.

sakatumi

Pripravnik
27. jan 2008
35
0
6
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Meni se to ne zdi nič takega, kaj moreš, pač se je zgodilo. Kaj vse pojemo, pa še ne vemo ne.

kar neveš,te ne skrbi
wink-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Zanimivo je, da imate vsi neke kolege in znance z najrazličnejšimi zgodbami katere pa presenetljivo niso podkrepljene z nobenimi dokazi. Fascinantno!
Za primer vrabca v štruci kruha sem izvedel s prve roke od zdr. inšpektorja. Res pa je, da nisem sam zagrizel v njegova hrustljava krila. Ti dejansko misliš, da se takšne in podobne reči ne dogajajo ali te samo motijo "urbane legende"?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Zanimivo je, da imate vsi neke kolege in znance z najrazličnejšimi zgodbami katere pa presenetljivo niso podkrepljene z nobenimi dokazi. Fascinantno!
Za primer vrabca v štruci kruha sem izvedel s prve roke od zdr. inšpektorja. Res pa je, da nisem sam zagrizel v njegova hrustljava krila. Ti dejansko misliš, da se takšne in podobne reči ne dogajajo ali te samo motijo "urbane legende"?

Se dogajajo, ni kaj. Oče je mel nekoč primer, ko so hoteli delavci zamenjat ponudnika osvežilnih pijač iz avtomata,
ker je eden v piksni kokakole našel ščurka. Imeli so pavzo, kupi piksno, je ne spije cele, gredo delat, pri naslednji
pavzi je ščurek v piksni... Pol pa možne varjante; nekdo mu je ščurka podtaknil, sčurek je med prvo in drugo pavzo
zlezel v pločevinko, niso vedli kako bi zajebavali nadrejene, ali pa je v piksni dejansko bil ščurek že od polnitve.

Podjetje je imelo težavo z ščurki, vrjetnost o podtaknjenemu ščurku se poveča. Da ni blo problemov so
avtomat res odstranli, za nagrado pa so dobili novega, z izklopljenim hladilnim sistemom, postavli so ga
pa na tisti del delavnice, kjer so tekle toplotne cevi, da so bile gazirane pijače osvežujoče vroče.
evil.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tega je veliko. Včasih so v Talisu v ogromnih kotlih za sok plavale tudi kake podgane, pa so jih z užitkom pili
smile-1.gif

Evo, pa sem kozlal. Vrag naj te vzame!