37 jih ni nasedlo vajinemu zavajanju. Pa bi morali ustavit kljub temu, da nista nameravala it æez cesto?Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Od cca 40 avtomobilov so ustavili trije.
Bravo, slovenski vozniki
37 jih ni nasedlo vajinemu zavajanju. Pa bi morali ustavit kljub temu, da nista nameravala it æez cesto?Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Bravo, slovenski vozniki
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Uporabnik zomirp pravi:
Bravo, slovenski vozniki
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
KSZ
Jst sem v Tuniziji malo opazoval promet. Proti njim, je naša kultura vožnje na zelo visokem nivoji. Tam velja zakon močnejšega. Torej, pešec nima kaj iskat na cestišču.
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Je pa še nekaj, moraš gledat iz obeh perspektiv, tvoje in obtoženčeve.
Primer: (hipotetični, ne gre zate) ti mi greš zlo na K ... pa se spomnim, da si me na AC prehitel po desni, čeprav si bil takrat res na AC, ampak 10 km za menoj ... ampak, kot sem že rekel, ker mi greš na K ... te bom zje*al ...
Sej veš, o čem govorim, a ne? Ne vem ravno, če je to objektivno (čeprav v tvoje poročilo ne dvomim in verjamem, da je blo res tako) ...
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Včeraj sva šla s sinom (3 leta) malo na sprehod.
Zelo ga zanimajo avtomobili in želel jih je opazovati med vožnjo čez ležeče policaje - kjer je tudi prehod za pešce.
Torej, ustavila sva se pol metra od ceste pri prehodu za pešce.
S tem se nisem strinjal in sem mu rekel, da bova zavajala voznike in bodo mislili, da želiva prečkati cesto.
Pa niso bili takih misli.
Citat:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Kultura: prej vozim po AC 120km, zadaj za ritjo 2m mi vozi kombi.
Kar je še bolj verjetno, če spredaj počneš neumnosti (zaviranje ipd ...).Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Če maš kaka mala jajca, pa še recimo otroka odzadaj, boš še kako gledal. En tak moron s tritonskim kombijem in neustrezno varnostno razdaljo ti spešta zadnje zice na vetrobransko steklo dok kažeš keks na eks.
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zihr si bil na voznem pasu, ane?
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Zihr si bil na voznem pasu, ane?
na voznem....
Ne vi meni očitat kako se vozi, lepo vas prosim....vsakega vabim na testno vožnjo z mano, če mi najde 1 prekršek dobi 100€.
Vozim 12 let, izpit sem naredil pri 22 letih, ker se nisem prej počutil pripravljenega in nisem rabil.