kul denarnica tanka

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
A lahko kdo priporoča kakšno dobro, oziroma cenovno alternativo spodnjim. dal bi recimo 30€ oziroma tudi več, če je denarnica res dobra .

http://bellroy.com/wallets/very-small-wallet

Največji kos je prometno dovoljenje in tam do 7 kartic. lahko tudi kaj manj. Denarja ponavadi ne nosim veliko, morda do 50€ in kakšen kovanec

Any sugestions?

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
u jeba.. prometna tudi ne vem če bi jo dobil notri po dolžini

jim bo treba pisat naj naredijo še dizajn za EUR in Slovenijo

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.767
6.751
113
pri taščici
Imam nek handmade na feder od kar so evri. Ti feder ustreza ali ne? Lahko vprašam če jih še dela. Notri cca 8kartic, pa kak kovanec in bankovec. Edino tiste ”pante” sem izgubil in sem nadomestil s kratkim žebljičkom.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Kzs

A zdej bos denarnico prilagajal izpitu? Dej si novga delat, pa bos mel vse mini, pa bo!

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Jaz imam tole, s tem da sem levo stran, kjer je baker, odstranil, da je tanjša.

euro-denarnice.jpg

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Jaz imam tole, s tem da sem levo stran, kjer je baker, odstranil, da je tanjša.

euro-denarnice.jpg

hehe... jest mam isto.

mi je pa čudno, da ni več na tak princip, saj je zame najboljši, odkar so te evri...

a baker pa pol po žepih nosiš al kako??

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Citat:
Uporabnik stop pravi:
A lahko kdo priporoča kakšno dobro, oziroma cenovno alternativo spodnjim. dal bi recimo 30€ oziroma tudi več, če je denarnica res dobra .

http://bellroy.com/wallets/very-small-wallet

Največji kos je prometno dovoljenje in tam do 7 kartic. lahko tudi kaj manj. Denarja ponavadi ne nosim veliko, morda do 50€ in kakšen kovanec

Any sugestions?

Ravno zato, da sem še star izpit in prometno not slačil sem sešil takšno sam.
Ni velika znanost in če imaš malo spretnosti in smisla za to jo lahko narediš po želji.
Se je javilo kar nekaj prijateljev, da bi imeli takšne žepne denarnice za ven hodit.
Imam saj ideje kaj podariti za rojstne dneve. Cene je pa krepko pod 50 eur.

Sem se sicer igral z raznimi idejami, ki sem jih našel na netu ampak zares tanka denarnica in kovanci ne gredo skupaj. Prej ali slej rata nabita. Sicer jaz ne morem nositi ločeno kovancev (še najmanj raztresene po žepih) zato dnevno nosim takšno kot je zgornjem linku + etui z raznimi karticami za popuste in pike in podobne bedarije v etuiju (tudi home made) po potrebi.
Če kupuješ zadevo preveri, da ni lepljena denarnica iz usnja(ali skaja), ki je tanjše kot papir in cveren naj bo saj približno debel. Ponavadi imajo kitajske cveren tanjši od lasa in razpade v enem mesecu.

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Bakrenih ne nosim zraven, če pa kje nazaj dobim, pa potem vržem v škatlo doma...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Jaz sem jo dal ročno usnjeno naredit spodaj pod tržnico v Radovljici mi je zdržala kar nekaj let. Rekel sem hočem tako in tako, za denar do 200€ x kartic in to je blo to. Cene se ne spomnim; se pa spomnim da nisem imel potem denarja za notr dat da bi sprobu če paše vse
bonk.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Jaz imam tole taprvo:
http://www.lederfuchs.de/shop/en/Leather-Wallets/Our-Smallest:::6_19.html

Je super. Notri gredo Evri (tudi 500-tka gre notri), jaz imam notri še 4 kartice (vozniška, visa, eurocard, mastercard), pa drobiž se da notri dat. Velikost: kreditna kartica plus 0,5cm:)
Skratka gre v vsak žep, druge denarnice ne nosim več spljoh.

SLABOST: pri temle prodajalcu sem jo vzel cca. 2 leti nazaj in normalno dobil. Drugič naročil novo APRILA LANI, pa je še vedno nisem dobil! Niti se tip ne oglaša, niti ne odgovarja na maile, ne šljivi telefona. Nisem bil pozoren, pa nisem pri Paypalu dispute-a sprožil pravočasno - ker sem prvič normalno dobil na naslov in je tip iz Nemčije (vsaj videti je tako) sem računal, da bom pač drugič ravno tako dobil. Skratka ODSVETUJEM NAKUP PREKO TE ŠTACUNE, in PRIPOROČAM nakup take denarnice.