no sej to je tudi razlog da bo kupila kitchenaid, je rekla da rajse da enkrat malo vec pa potem (upa) da ima dalj casa mir.
imas mogoce kaksen uporaben link iz ebaya/amazon/...sori, nisem ravno domac z narocanjem iz teh strani in hvala lepa!
Nekaj takega imam sam in tega absolutno ne priporočam. Sem že nekaj postov nazaj napisal, zakaj. Skratka, plastika, ki že od nakupa nenormalno škriplje, cel aparat se konkretno zvija. Plastik fantastik pač...Da se še jaz pofočkam. Ena varjanta je tale:
Bosch kuhinjski robot MUM54230 | mimovrste=)
Univerzalni kuhinjski aparat je zelo zmogljiv, kakovosten, vsestranski in enostaven za uporabo. Ponaša se z izjemno zmogljivim motorjem (900 W), zaradi česar je idealen za zahtevnejše testo.www.mimovrste.com
Druga je kitchenaid artisan iz ebaya za nekje 330-370€. Kaj mi je všeč pri kitchenaidu je to, da je to masiven stroj, ki bo verjetno delal zelo dolgo. Bosch pa je v enem še multipraktik, blender in ožemalnik citrusov. Bojim se pa, kako bo recimo dve kili testa naredil brez da se polomi...
Nekaj takega imam sam in tega absolutno ne priporočam. Sem že nekaj postov nazaj napisal, zakaj. Skratka, plastika, ki že od nakupa nenormalno škriplje, cel aparat se konkretno zvija. Plastik fantastik pač...
Če se je njegova mama odločila za KitchenAid, je naredila edino pravilno, sploh če je cena pod 500 €.
Poglej priponko 31499
Sicer ne vem kje si videl pod 400€, ali pa gre zgolj za napako pri tipkanju, ampak je tale barva (175 model) najcenejsi. Izjema je le crn ki je 10€ manj...
uglavnem odlocila se je pac za kitchenaid, oporekam ji ne, cena se mi zdi ugodna + brezplacna dostava. Zdej morm sam se najdt dodatek za delanje sladoleda
EDIT: bom pa predal naprej nasvet da naj metlice pere na roke.
A si kdo slučajno lasti tole - če prav vem je to neka nova serija z malenkost močnejšim motorjem?
Gledam tudi serijo 9, samo se mi zdi, da je kar precej večji tudi od tega zgoraj.
Rab bi imel poleg še blender, ne vem kako je to kaj praktično in zanesljivo?
Ko enkrat začneš gledat, pišuka, kar ne ve človek kaj je boljše...Sedaj sem se že nekako prepričal, da bi vzel kar optimum-a od Boscha, vaga se mi zdi precej praktična zadeva, posoda je tudi dovolj velika za 1kg moke, motor je tudi dovolj močan, blender ma stekleni kar je tudi ok. Kako je s samo kvaliteto pa ne vem. Ima pa sedajle 5 let garancije.
Najbolj se pozna pri mletju mesa kakšna je mašina. Sem pregledal nekaj filmčkov po YT...pa zgleda Kenwood veliko bolj zanesljiv.Ko enkrat začneš gledat, pišuka, kar ne ve človek kaj je boljše...Sedaj sem se že nekako prepričal, da bi vzel kar optimum-a od Boscha, vaga se mi zdi precej praktična zadeva, posoda je tudi dovolj velika za 1kg moke, motor je tudi dovolj močan, blender ma stekleni kar je tudi ok. Kako je s samo kvaliteto pa ne vem. Ima pa sedajle 5 let garancije.
Najbolj se pozna pri mletju mesa kakšna je mašina. Sem pregledal nekaj filmčkov po YT...pa zgleda Kenwood veliko bolj zanesljiv.