Kuhinjske nape

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Je komu jasno zakaj 300€ razlike med tema dvema napama:

http://www.gorenje.si/4248?aid=13521

http://www.gorenje.si/4248?aid=6594

Ker sodeč po podatkih je cenejša boljša
smile-1.gif

Kaj pa ostale nape? Imate kakšen predlog kaj kupiti za otočno napo?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
349
83
Kras
www.mtl.si
Ta dražja je od linije EXTRA, to je kao high-class. Imaš tudi nekaj boljšo garancijo ali kaj že.

Sicer pa imam jaz tole,, ki je manjša sestra tvoje cenejše. In moram reč, da sem globoko razočaran. Prej sem imel eno no-name napo za 75 EUR in je konkretno bolj vlekla, pa tudi hrup je bil manjši. Tako da, vsekakor predlagam, da prej preveriš, kako si zadovoljen s pretokom. Čeprav po podatkih bi tudi moja naj imela zelo hud pretok.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Če mene kdo vpraša kaj bi mu predlagal za otočno, mu tudi kar tole Gorenjevo za 450 eur predlagam.
Ima dober pretok, cena je še v mejah normale in najpomembneje ima kar 5 let garancije, kar od drugih bolj priznanih proizvajalcev nap ne dobiš.
Če ne bi izbral tele bi izbral eno od Fabra.
Zelo hude nape pa imajo sedaj tudi tukaj

Bi pa dodal še nekaj. Če bi jo zase kupoval bi pa izbral takšno. Sicer mnogim ni všeč, samo razlog je pa naslednji. Ko se boš desetič butnil v steklo boš videl, da bi bila takšna boljša. Seveda, če imaš v kuhinji visok strop takšen problem odpade ali če dobiš koga, ki je toliko odtrgan, da ti gre napo nižat
smile-1.gif

lp

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Faber sem gledal, vendar bi raje vzel napo od Gorenja, če že ne zaradi drugega zaradi tega ker je slovenska firma
smile-1.gif

Mi je pa vizualno lepša tale za 490€ kot pa tista pri kateri je samo valj, vendar si pa lahko mislim, da je bolj praktičen tisti valj.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Saj je večini vizualno ta lepša. Tudi meni če je dosti prostora.

Dam ti predlog. Preden jo kupič si naredi iz kartona model in poglej kako ti pride. Da ti ne bo potem kaj žal.

lp

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi sam kupujem nape za v 2 kuhinji eno 60cm in eno 120cm ali celo več (ali 2 komada skupaj).

Mam pa en glup vprašanje....zakaj majo nape filtre?
confused-1.gif
Luft itak gre ven in je vseeno, če vsebuje maščobe.

Verjetno je zaradi lopatic ventilatorja?
confused-1.gif
Da se ne zamastijo ipd.