Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Večina nap ima predvideno višino nad kuhalno ploščo 70cm. Če se jih montira višje, je njihov učinek manjši, namreč ni vedno širjenje vonjav samo vertikalno.
v navodilih za mojo pise mislim da min 65 od pulta.
ker imam kaminsko in je sirsa od omaric jo imam precej blizu nosa.
Da bi jo tlacil na 190 mi pa tudi ne disi
Ne pozabi na Pitagoro - ko se boš nagibal v svoji najvišji točki ne boš dosegel 182 cm.
Kar čem povedati - poskušaj se čimbolj približati "predpisani" višini (zaradi učinka) - po drug strani pa upoštevaj obliko in vertikalni zamik nape.
Moj prvi nasvet je bil bolj iz izkušenj pri žlahti - fenci-šmensi napa (iz stropa dol, zaključek steklo - glej sliko spodaj) - štedilnik bolj na proti koncu "pulta" - tam pa prehod - ti povem "smrtno" nevarno (hebenega stekla ne opaziš takoj - boli pa ko hudič, ko se s čelom zaletiš. Sem jo jaz osebno pomagal dvigniti na "ustrezno" višino.
Če imaš plinski štedilnik, potem je minimalno 75 cm od pulta (zaradi varnosti), pri električnem štedilniku, steklokeramiki in indukciji pa minimalno 65 cm.
Mojstri pri montaži praviloma montirajo na 70 cm od pulta
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.