Ja ti imaš pult ultrapas. Pri ultrapasu je tako, da če imaš srečo in dobiš res kvalitetnega, je dostikrat odporen tudi na vročino, vendar je težko to naprej reči kateri je kateri ni. Pri nas dostikrat stranki svetujem, da to poizkusi na tistem delu, ki se ga odreže iz pulta za korito ali ploščo. Drugače pa če hočeš kvaliteten pult za pametno ceno je to to. Tudi ko se ga naveličaš ga brez problema vržeš ven in daš drugega.
Glede ostalih je pa tako:
Kerrock - ga imam sam in če ga ne bi dobil za zelo nizko ceno, ga ne bi nikoli dal v kuhinjo. Če misliš dati kerrock potem je absolutno priporočljivo da, se da tudi stene iz kerrocka, da imaš potem "zadihtano" za vodo. To je ful dobra stvar kerrocka. Se pa na njem ful hitro poznajo kapljice od vode ipd.pa ni na vročino odporen. Pa še tak plastičen občutek imaš ob dotiku.
Gratnit oz kamen - problem da vpija. Pri umetnem granitu naj bi bilo tega manj, samo še zmerom ni 100%. Nekatere tudi moti, da je zelo hladen. Je pa glede dotika mnogo bolj naraven.
OKITE - so že kakšno leto na trgu in zaenkrat zelo dobre izkušnje. S temi pulti se ponuja tudi možnost pultov debeline samo 2 cm, kar je sedaj ravno moderno. Več si lahko preberete tukaj:
okite
Cenovno je tam med granitom in kerrockom.
lp