Ksenon menjava

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.199
3.824
113
Eno vprašanje: imam Superba 2 z ksenon (ali nakaj na ta način) žarnicami. Po skoraj 7 letih mi je sedaj prvič javilo da je pregorela žarnica. Kako je z menjavo? Lahko sam, ali je treba na servis (kot pravijo navodila avta). Žarnice sem videl da se dobijo po raznih avto trgovinah, kjer so verjetno tudi cenejše kot na pooblaščencu.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
načeloma lahko menjaš sam, če prideš zraven. Pazi pa da kaj ne polomiš. Nikakor ne kupuj poceni kitajskih žarnic. Ugodno jih lahko kupiš na internetu. Nazadnje sem jih kupil tukaj. https://www.lichtex.de/xenon-licht/

pri nakupu pazi na temperaturo svetlobe.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.144
667
113
pa menjaj obe hkrati! (drugače se bo videlo, da je ena nova, ena pa ne)

jaz sem jih vzel pri soforumerašu in so super. niso kitajske.še danes delajo.

menjat sem jih dal na nepooblaščen vw servis, vzel mi je 10e za obe žarnice.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

masevc

Guru
2. sep 2007
3.527
895
113
Eno vprašanje: imam Superba 2 z ksenon (ali nakaj na ta način) žarnicami. Po skoraj 7 letih mi je sedaj prvič javilo da je pregorela žarnica. Kako je z menjavo? Lahko sam, ali je treba na servis (kot pravijo navodila avta). Žarnice sem videl da se dobijo po raznih avto trgovinah, kjer so verjetno tudi cenejše kot na pooblaščencu.
Ce te zanima imam jaz dve zapakirani doma. Nisem menjal, so pa menda Osramove

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.460
2.452
113

Drago, jaz jih imam ceneje. Pa še ena zadeva je pri Lichtexu, če dobro/detajlno pogledaš njihove žarnice in module ugotoviš da jih je že VEČINA bila montiranih (sledi vpetja, sledi konektorja, sledi vijakov..). Ne trdim da niso nove, pušča pa malenkost slab priokus če vem da je bila nova stvar ki jo kupim že v eni luči in se sprašujem zakaj je morala ven?