Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Kaj potlej odpiras temo in si glavo razbijas, ce ves da delas vse ok? Kdo bi to razumel?
Tole si verjetno po nesreči naslovil name
Citat:
Kaj potlej odpiras temo in si glavo razbijas, ce ves da delas vse ok? Kdo bi to razumel?
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
No, na teh tanovih posnetkih se spet vidi idiotizem prometnih "strokovnjakov in načrtovalcev". Predvidevam, da je na tej sliki Hofer tista manjša stavba spodaj. Ampak bohnedaj vsaj malo razmišljati. Če imamo že trapasto krožišče s samo tremi izvozi, bi bilo edino logično, da pelje en izvoz po sredini do obeh. Ampak ne! Hofer ima z glavne ceste svoje križišče samo nekaj metrov stran.
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
No, na teh tanovih posnetkih se spet vidi idiotizem prometnih "strokovnjakov in načrtovalcev". Predvidevam, da je na tej sliki Hofer tista manjša stavba spodaj. Ampak bohnedaj vsaj malo razmišljati. Če imamo že trapasto krožišče s samo tremi izvozi, bi bilo edino logično, da pelje en izvoz po sredini do obeh. Ampak ne! Hofer ima z glavne ceste svoje križišče samo nekaj metrov stran.
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Kje pa bojo ti Sončni dvori? Mogoče spodaj na sliki?
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Kje pa bojo ti Sončni dvori? Mogoče spodaj na sliki?
Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Al pa zadnjic en frajercek v starem crnem A6 v MS...uno malo improvizirano krozisce od Mure proti centru...
Uletiva skoraj istocasno vsak v svoj uvoz...no jaz sem bil sekundo hitrejsi...ampak kombi je daljsi in je moral model bremzat ker sem se se basal v kroznega...in pol trobljenje in mahanje...WTF model pac nisi bil 1x v prvem planu
To improvizirano krožišče je nevarno, ker ga nekateri dojemajo kot križišče in v njega vletijo tako, da pogledajo na desno in tistim, ki so že v krožišču enostavno vzamejo prednost.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Citat:
Tole si verjetno po nesreči naslovil name
V Lescah je krožišče izvedeno skrajno butasto (če misliš krožišče, ko se pride iz AC). Vsaj za glavno smer, torej proti Bledu, bi morala biti cesta za ca. 50-100 razširjena v 2-pasovno; še posebej ker je iz smeri AC omogočeno dvopasovno vključevanje. Tako bi se dalo zavijati neposredno iz notranjega pasu, medtem, ko bi bilo zavijanje iz zunanjega pasu pri tem odcepu obvezno (lahko samo polna črta, lahko fizične ovire). Tako bi vozila, ki prihajajo iz AC lahko uporabljala dva pasova, ob sedanjem režimu je pa vse skupaj čudno in malo nevarno. Sedaj situacijo že poznam, prej pa sem nekajkrat priletel v izvoz proti Bledu neposredno iz notranjega pasu.Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
ne bom bral cele kolobocije, ampak
dnevno se vsaj dvakrat peljem skozi križišče v Lescah in dejansko malokdo upošteva, da mora na zunanjem pasu na prvem izvozu zaviti dol; še več, večina te "prehiti" po zunanjem pasu in gre dol na drugem izvozu
Citat:
Uporabnik trobla pravi:
Včasih je prav zanimivo gledat kaj folk počne na krožnih. Da pa rikvercajo, ker ne vem zaradi česa ne upajo v krožišče sem pa tudi že videl.