Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Za Staljina bi reku da je bil pupet MASTER...
Hitler je ze vprasljiv...Henry Ford...TheyssenKrupp....
Hitlerja je nekdo ustvaru iz ozadja...sploh da so ga tok hitr izpustil iz zapora po puču....TOP puppet
smile-1.gif

He he...priznej tole si rekel, ker ti ustreza.....Hitler je bil...Nemec....Marx je bil....Nemec.... Kot sem ti že enkrat rekel...Nacizem je primitivnejši...Pri komunizmu potrebuješ eno dimenzijo več...To je....komunisti dejmo povedat....ja ideologijo ne... Nacizem je čustvo oziroma skupek potenciranih negativnih čustev- frustracij. Vsak dan se te dogajajo(tudi na forumu)...recimo ko se kregajo kdo je več vreden ali pa nekateri niso vredni itd.. Pri komunizmu uporabiš "rastlinojede", ki upajo na rešitev.. To je razlika...

Oba sta "top pupeta"....oba sta kontrolirana preko (tudi) svojih osebnih frustracij.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Ti in tebi sorodni ne dojamete da obstajamo ljudje kateri bi zarad svojih pogledov umrl pod vsemi 3mi IZMI...

Tega ne dojames pa da te.....
grin1.gif

samo 3je IZMI so
sprasujem se.gif

To pomeni, da bi ti za četrtega umiral.

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Komunizem je pa omogocil vsaj zivljenje, tebi in tvojim prednikom. Precej udobnno IMHO.

Aja? k so nas američani zastonj futral z nepovratnimi krediti?
grims-1.gif

Danes se temu rece crpanje EU sredstev ali nepovratna sredstva EU. Kje tocno vidis razliko?

Je razlika da mi vplačujemo v evropo...ameriki pa nismo nič...

ko boš dojel boš uvidel da ne sanjaš več
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, na ruski fronti je bilo dobro poskrbljeno za milijone mladih fantov, pa drugje po svetu tudi ..jej poba, kaj ti hormoni sekajo.
tongue-1.gif

Si prevec Kirstovega vojaka Ascha bral...sploh zadnji del ko mora zadovoljevat Babusko da ga ne izda rusom?
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Ti in tebi sorodni ne dojamete da obstajamo ljudje kateri bi zarad svojih pogledov umrl pod vsemi 3mi IZMI...

Tega ne dojames pa da te.....
grin1.gif

Ti bom se enkrat zapisal v crticah...
V nacizmu za tebe, tvoje prednike in sonarodnjake ni prostora. Si obosojen za smrt ze zaradi obstoja. To ni neka filozofska fraza ampak dejansko stanje stvari. Tisoce tebi podobnih je koncalo v peceh in samo vprasanje casa je kdaj bi tam koncali tudi tvoji predniki. Pripadas pac nekemu malemu slovanskemu narodu in nisi vreden zivljenja. The end.

V komunizmu so tvoji predniki ziveli lagodno zivljenje, v povprecju precej bolje kakor danes. Vse "dobro" okoli tebe je nastalo v komunizmu. Bolj ali manj vse sole, bolnice, mostovi, ceste, .... Vsa k. stanovanje v katerih bivajo danasnji oh in sploh demokrati.

Enkrat se odpravi do Jasenovca, 2h voznje od Ljubljane. Ze sam zrak je drugacen kljub temu da je od tega minilo ze ohoho let. Malce si oglej prihodnost svojih starsev pod nacizmom in potem probaj zapisati podoben kretenizem.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:Je razlika da mi vplačujemo v evropo...ameriki pa nismo nič...

stupid-1.gif

Torej da nekomu nekaj VPLACUJES je dobra stvar? Fantasticna zadeva?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:mogoče je marsikaj...po bosni so harali najeti bradači mudžahidi kao

niso...

proti koncu vojne so bili prostovoljci (niso bili najeti kaj sele placani....), to ni bila tajna operacija ali po nalogu neke drzave, niso imeli agende ni niso nicesar "zaceli", ...

a misliš, da ti kdo verjame?

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik cvinga pravi:Je razlika da mi vplačujemo v evropo...ameriki pa nismo nič...

stupid-1.gif

Torej da nekomu nekaj VPLACUJES je dobra stvar? Fantasticna zadeva?

amričani so nas futral...se boš zbudu zdaj al boš še zmerom taval v tvojih sanjah ?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:mogoče je marsikaj...po bosni so harali najeti bradači mudžahidi kao

niso...

proti koncu vojne so bili prostovoljci (niso bili najeti kaj sele placani....), to ni bila tajna operacija ali po nalogu neke drzave, niso imeli agende ni niso nicesar "zaceli", ...

a misliš, da ti kdo verjame?

Sej mi ni treba verjeti... Mudzahedini niso del te teme ali povezani z to temo. Ce pa ze koga zanima ta tema lahko najde obilje informacij na internetu. Ni ravno top secret stuff. Za najbolj lene je tudi mnozica dokumentarcev na YT. Njihovo "aktivnost" so med drugim obdelali tudi preiskovalci iz Haaga. Nekih oh in sploh zgodb niso nasli.

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Hitlerja je nekdo ustvaru iz ozadja...sploh da so ga tok hitr izpustil iz zapora po puču....TOP puppet
smile-1.gif

He he...priznej tole si rekel, ker ti ustreza.....Hitler je bil...Nemec....Marx je bil....Nemec.... Kot sem ti že enkrat rekel...Nacizem je primitivnejši...Pri komunizmu potrebuješ eno dimenzijo več...To je....komunisti dejmo povedat....ja ideologijo ne... Nacizem je čustvo oziroma skupek potenciranih negativnih čustev- frustracij. Vsak dan se te dogajajo(tudi na forumu)...recimo ko se kregajo kdo je več vreden ali pa nekateri niso vredni itd.. Pri komunizmu uporabiš "rastlinojede", ki upajo na rešitev.. To je razlika...

Oba sta "top pupeta"....oba sta kontrolirana preko (tudi) svojih osebnih frustracij.

Tole si pa zabluzil....vsako prepricanje je VERA! Religija...

A rusi so pa z pozitivnimi custvi napadal
hysterical-1.gif
Ravno tako so mel expanzijo zaradi svojih potreb...frustracij...sirili so svoj "lebenraum" tako kot so ga ostali IZMI...saj so nastal iz iste zagrenjenosti...

Vse nacisticne maskarade...zastave...ikonografija...iskanje rase...ne to ni vera...to so custva
hysterical-1.gif

Zakaj so se pa mesojedi potem pred vojno ucil pri rastlinojedih...ce so si pa tok nasprotni?
Saj ti je jasno da so lagerji in ideje v njih kopija gulagov....se drzavni sovraznik je isti...zidi....
sprasujem se.gif

Se vedno trdim da je Stalin pupet MASTER...saj se je uspel sam zavihtet na polozaj...kot Putin napeimer...

Lahko pa da kaj nevem...komunisti ste zelo konspirativne narave!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ukrajinci menijo, da sta putin in hitler isto.
1970608-1902810_838915122789816_100432249_n.jpg

Priponke

• 1970608-1902810_838915122789816_100432249_n.jpg
    1970608-1902810_838915122789816_100432249_n.jpg
    59,5 KB · Ogledi: 161

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Še ena.

tako malo, 2 slikice par ljudi, evo sigurno cela ukrajina tako vidi stvar
1970610-1625517_675007735876501_1409814104_n.jpg

Priponke

• 1970610-1625517_675007735876501_1409814104_n.jpg
    1970610-1625517_675007735876501_1409814104_n.jpg
    55,1 KB · Ogledi: 150

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik eazy
V nacizmu za tebe, tvoje prednike in sonarodnjake ni prostora. Si obosojen za smrt ze zaradi obstoja. To ni neka filozofska fraza ampak dejansko stanje stvari. Tisoce tebi podobnih je koncalo v peceh in samo vprasanje casa je kdaj bi tam koncali tudi tvoji predniki. Pripadas pac nekemu malemu slovanskemu narodu in nisi vreden zivljenja. The end.

V komunizmu so tvoji predniki ziveli lagodno zivljenje, v povprecju precej bolje kakor danes. Vse "dobro" okoli tebe je nastalo v komunizmu. Bolj ali manj vse sole, bolnice, mostovi, ceste, .... Vsa k. stanovanje v katerih bivajo danasnji oh in sploh demokrati.

Enkrat se odpravi do Jasenovca, 2h voznje od Ljubljane. Ze sam zrak je drugacen kljub temu da je od tega minilo ze ohoho let. Malce si oglej prihodnost svojih starsev pod nacizmom in potem probaj zapisati podoben kretenizem.

Pa lahko bi se vadil na svoje avstroogrske prednike....tud nazadnje ko sem bil v avstriji jim je bil moj priimek zanimiv
grin1.gif

No ja...se vedno se mam za slovana
wink-1.gif

Zanimivo podoben zrak imamo mi v Kocevski reki...kolega bil na vezbanju dol...in ko so ponoci postavl tabor okol jam je reku da ni blo prijetno spat...da cutis tezo okolice...saj zastopis?
Pa recimo v Trzicu tud...cudni vetrovi...

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy

Pa lahko bi se vadil na svoje avstroogrske prednike....tud nazadnje ko sem bil v avstriji jim je bil moj priimek zanimiv
grin1.gif

No ja...se vedno se mam za slovana
wink-1.gif

Zanimivo podoben zrak imamo mi v Kocevski reki...kolega bil na vezbanju dol...in ko so ponoci postavl tabor okol jam je reku da ni blo prijetno spat...da cutis tezo okolice...saj zastopis?
Pa recimo v Trzicu tud...cudni vetrovi...

Najbolj tragicno pri celi zadevi je prva stvar na katero si pomislil, "kako bi se vadil"
crazy1.gif
Ves kako se je takim reklo med WWII?

Ne, btw v Kocevski reki ni niti priblizno podoben zrak. To je samo debilno relativizacija in racionalizacija izdaje ljudi ,ki so se "vadili".

V Jasenovcu so 24/7 organizirano in sistematicno ubijali zaradi njihovih genov (pa ne samo genov). Pri tem ni bilo izjem in to je cakalo vse. Tudi tvoje starse. No ja, mogoce bi se "vadili" in se pridruzili nacistom. Fantasticno.

Kocevsko reko je pa prezivelo 24mio Jugoslovanov. Jasenovac pa zelo zelo zelo redki.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
smile-1.gif

Tole si pa zabluzil....vsako prepricanje je VERA! Religija...

A rusi so pa z pozitivnimi custvi napadal
hysterical-1.gif
Ravno tako so mel expanzijo zaradi svojih potreb...frustracij...sirili so svoj "lebenraum" tako kot so ga ostali IZMI...saj so nastal iz iste zagrenjenosti...

Vse nacisticne maskarade...zastave...ikonografija...iskanje rase...ne to ni vera...to so custva
hysterical-1.gif

Zakaj so se pa mesojedi potem pred vojno ucil pri rastlinojedih...ce so si pa tok nasprotni?
Saj ti je jasno da so lagerji in ideje v njih kopija gulagov....se drzavni sovraznik je isti...zidi....
sprasujem se.gif

Se vedno trdim da je Stalin pupet MASTER...saj se je uspel sam zavihtet na polozaj...kot Putin napeimer...

Lahko pa da kaj nevem...komunisti ste zelo konspirativne narave!

in upanje je spuhtelo....
Očitno preveč za tvoj intelekt, da bi razumel kaj sem povedal.

Očitno ne moreš preko fasadarstva.......Večvrednost je občutek(i), frustracija, kompleks....

komunizem pač ne...je ideologija....vera če hočeš....Vseeno kar rečeš...ampak pri živalih sem že videl čustva (slon - žalovanje)....vere pač ne....zato je zadovoljevanje svojih čustev primitivnejše kot svoje ideološke ali teistične zblojenosti.

Lahko pa se poizdigneva čez...jaz te čakam...zmoreš?

Kamele0N

23. jul 2008
42.479
5.681
113
Pa...ti mene hoces prepricat da nacizem ni blo verovanje?
hysterical-1.gif

Kaksna fasada neki...lihtko so sli za fuhrerja v napad!

A religiozen rus je molil al je mel masko (fasado) ko je skakal po švabici 45ga?
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.