Kriza in recesija

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.573
6.660
113
pri taščici
Electrolux ki ga slisis po celi hisi.
Ampak pere ze nekih 15 let.
Kakor sem bil po nakupu razocaran (garsonjera v bloku) mi je zdaj ze 12 let ravno ker je v kleti hise in ga ne slisim vec.
Crknil pred kaksnimi dvemi leti "napajalc", zrihtal lokalni kozolcar za 50€.
Sušim v kleti, poleti zaradi tega laufa razvlazilec.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.786
6.461
113

Pa poglej, kdo je objavil (treba kliknit na link)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.787
5.918
113
Črno na belem, piše v msm, Evropa energetsko odvisna od ZDA.
Zmaga je blizu !

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.526
422
83
Pralni in sušilni stroj, oba +7kg sem kupil za hišo potem, ko sem bil res zadovoljen z mini Candy pralnim strojem (3kg), ki v 10letih hude uporabe (pral za tri otroke) ni niti kihnil.
No, velika žlahtnika sta crkovala od prvih mesecev dalje. Obdržal sem ju do izteka 8let, ko mi zavarovanje hiše ni več krilo popravil.
Potem po nasvetu serviserja kupil najcenejša inverterski pralni stroj Beko in sušilca s topolotno črpalko. Z izjemo enega servisnega popravila pralnega stroja prvi mesec, delata par let brez težav.
točno to, mene so tudi "pošolali" cca 2004 s high class gorenje škartom, po nasvetu dveh serviserjev sem pristal na Beko, čim bolj simpl in dela 8 let +

• Všeč mi je
Reactions: naliM

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.508
1.222
113
Tudi jaz imam beko s podaljšano garancijo 7 let. Dela pa že 8. leto.
Za Gorenje pa žal vem iz prve roke da imajo predprogramirane napake na časovne intervale.

• Všeč mi je
Reactions: naliM

igi

Guru
13. okt 2007
5.582
1.190
113
Celje
Tudi jaz imam beko s podaljšano garancijo 7 let. Dela pa že 8. leto.
Za Gorenje pa žal vem iz prve roke da imajo predprogramirane napake na časovne intervale.
Beko pralni stroj star 8 let, pred tednom dni crknila elektronika inverter motorja. Dobil podobno rabljeno in dela naprej. Gorenje sušilec je pa par mesecev nazaj isto odletela elektronika. Neke bistvene razlike v kvaliteti ne opazim. Naslednji ne bo ne en ne drug. Ampak verjetno nekaj “akcijskega” za pol cene.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija in Hondi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.134
6.947
113
Moj zadnji vecji nakup pralnih in susilnih strojev ter hladilnikov je bil v gorenju. Znesek nakupa malo manj od 10k eur. Tri leta delajo in na sreco (knock knock) zaenkrat ni tezav. Tako da dvomim da majo neke predprogramirane napake ker bi se na takem vzorcu ze moralo opazit. Naslednji nakup bo pri tistem ki bo dal najboljse pogoje…nimam casa niti ideje kako ugatavljat kera znamka je najbolsa.

• Všeč mi je
Reactions: igi