krivina Akrapovic in R6 - kje?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Evo se slikca, sm prejle pomeril na motorju koliko ima cev na motorju premer, pa tudi na izpuhu kakšna je.
Edino izpuha nisem dol snemal,da bi pomeril koliko je notranji fi na cevi ki gre iz kolektorjev , vendar saj izpuh naj bi se nataknil na to cev in ne vanjo, vsaj če si jst prov razlagam to.

Se slikca.

PS: daj ce si ga vprašal, naj ti javi prosim kakšen fi je na zunanji in kakšen na notranjih straneh.

Nazadnje urejeno:

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
To so pa podatki iz njegovega oglasa!

Citat:
The dimensions are as follows:the outlet end is 52mm outside/dia and the engine end is 47mm outside/dia,it also has the little clips for the springs to attach to for the quick release. It is in good condition with no dents,but has gone a bit dull were it goes underneath the bike. I suppose it could be used with any silencer as long as the pipe diameters are the same.If you need any more info or pics please ring me on 07890594184 or message me.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ja sej iz oglasa sem videl,samo mi ni jasno kje je nameril 47mm.

Ker 52mm lahko "vtaknem" v lonec, kam naj pa 47mm dam pa potem ne vem
confused-1.gif
, namreč iz kolektorja,tam ki je označeno na sliki, imam 53mm zunanji fi...prav tako nekdo na yamahi 2000 letnik (je pomeril).

Ocitno je res dosti razlik, no če ti bo točno javil kaksne dimenzije ima,bi bilo super.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sem prebral njegov odgovor na spletni strani, žal ni pravi, ker ima 45mm notranji fi cevi, jaz pa potrebujem 54 oz 55mm .

Škoda , vseeno pa hvala za pomoč in za to da si se spomnil !
nahrung002.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Na paše, on prodaja ravno iz tega razloga , vem ker sem pred tednom z njim govoru
grin1.gif

Btw Hvala za pomoč, motor gre danes na servis, zdej pa če mi ne bo mogel uporabiti te cevi, bom pač kupil drugo. Probati dobiti rabljeno ni bil greh, ampak uspešno pa tudi ne
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
No da sporočim kako se je zadeva rešila.

Stvar je zmontirana, namreč krivino so mi v akrapoviču predelali,tako da nisem imel stroškov z nakupom nove krivine, skratka zadovoljen sem zelo, na motorju je narejeno estetsko zelo lepo, zvok je pa seveda tak da je na ustih takoj ->
grin1.gif

Bom pa prilepil slikco k bom imel čas ga slikat, da bo padel kakšen komentar glede izvedbe.
So pa vse mi uredili v Elisi kjer jih lahko kot vedno le pohvalim.
nahrung002.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Zaenkrat sem, čeprov osebno se mi zdi kar glasen,tako da sem malo skeptičen ali gre to res skozi homologacijo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
hm...kakšnega db killerja niti opazil nisem ( če to mislis tist nastavek ki gre notri s konca cevi) , obstaja to za vse modele izpuhov? Ker če, potem se da verjetno dokupiti kot rezervni del.

royko

Zelenc'
30. mar 2009
8
0
1
homologiran velja samo z db killerjem, kao. Ampak æe imaš tisto notri je vseen tud če maš original auspuh

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ne sej ne bom dal tega notr, sm se že cist navadu , je pa res da je kar razlika med originalom
grin1.gif

Zdele sm mel kr dost ture za sabo,tko da je izpuh zakon, sm mislu da bo me kej motil na kaksno daljso pot,ampak sploh ne. Pa fino je k poka
grin1.gif