krivina Akrapovic in R6 - kje?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
torej,kje dobiti krivino za Akrapovica za R6 , 2004?imam jo za kawasakija 750Z,ampak na mojo zalost ni ustrezna.

Ima kdo doma to za R6?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pa kaj noben ne ve kje mi lahko naredijo ustrezno krivino ali pa mogoce prilagodijo trenutno???

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Najbolje bodo to znali pri Akrapoviču, ampak to itak že veš.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sem klical že zadnjic,ampak imajo kolektivni dopust
smile-1.gif

Sem pa vseeno upal da še kdo drug to dela.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ah kaj se bom vozil,sam pač čez zimo je cajt za take stvari urediti ane, da spomladi tega ni treba...pa glede na to da imam cas,zakaj pa nebi sedaj?

Za vozit je pa kar mal premrzlo
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
A ni sedaj softi pri Akrapoviču in se je nekaj hvalil s popusti za Alter uporabnike?
aplauz.gif
Pa glede nato, da je 24 ur na dan online, znaš tudi mimo kolektivca prit.
Seveda samo za tiste, kateri se mu bodo v rit ''uvlačili''
grin1.gif
.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.940
2.641
113
Če prav razumem imaš ti celoten sistem od 750Z in bi ga rad priredil za R6?
Mislim da bo bolje da sistem ki ga imaš prodaš in kupiš novega oz. rablenega. Lahko kupiš slip-on (samo dušilec) ali pa celoten sistem. Možno je kupiti tudi samo hederse (krivine) ampak mislim da jih ne boš mogel uporabiti skupaj z sistemom od 750Z na R6 vsaj brez dodatnih predelav ne. Glede nakupa ti priporočam trgovino Elisa v Domžalah saj nakup direktno v podjetju Akrapovič ne bo možen. Kar pa se tiče predelave obstoječe krivine pa žal ne vem ali je možno oziroma kdo bi ti to naredil.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Malce pozno,ampak vseeno.

Jaz imam slip on akrapovič izpuh, torej zadnji lonec kateri paše na Z750 in R6 ( pa še na ene par motorjev,ampak ne vem katere na pamet,homologirano seveda) in pa krivino katera ustreza Z750.

Zdej pa, opcijo imam kupiti novo krivino kot nadomestni del ( 115€ z DDV ) , naj bi pa tudi bila opcija prilagoditi obstojeco krivino, torej odrezati jo na pravilnem mestu in po potrebi tudi dodati minimalni zavoj, čeprav glede na to kako zgleda primerna krivina, se mi zdi kar izvedljiva zadeva.
Kolektorji bodo ostali originalni.

Z Eliso imam pa seveda samo pozitivne izkušnje in lahko oba samo pohvalim, se vedno potrudita oba,tako da samo velik
zmaga.gif
za Eliso.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.940
2.641
113
Aha ti rabiš samo link pipe drug. Cena se mi ne zdi pretirana tako da jaz bi na tvojem mestu kupil link pipe za R6, če seveda res paše. Koliko pa je letnik tvoja R6? Predvidevam da je letnik 2005 oziroma starejši.

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Tako je, samo link pipe rabim. Samo škoda mi je edino ker imam občutek da mi bo potem stari ostal doma če ga prej ne prodam prej oziroma nekako skombiniram da bi obstoječega odrezal in da bi pasal gor.
2004 je letnik ja.

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Zdej pa, opcijo imam kupiti novo krivino kot nadomestni del ( 115€ z DDV ) , naj bi pa tudi bila opcija prilagoditi obstojeco krivino, torej odrezati jo na pravilnem mestu in po potrebi tudi dodati minimalni zavoj, čeprav glede na to kako zgleda primerna krivina, se mi zdi kar izvedljiva zadeva.

pa meniš da bodo potem karakteristike enake če boš sam nekaj rezal kot če bi kupil original?

Če se prav spomnim krivina & sam lonec nista taka kot sta, samo zaradi izgleda in mer da paše na motor, ampak ima vsak dodaten centimeter, vsak drugače ukrivljen zavoj ter bog si ga vedi kakšna oblika v notranjosti cevi svoj pomen.

Za moje pojme če bi blo tolk enostavno tole skup švasat ne bi bil akrapovič akrapovič, ampak pač en navaden izspuh, ki ga zna vsak ki se ukvarja s tem skup spravt.

Če dobiš del da do bobro skup pasalo oz. bo original za 115€ jaz sploh ne bi razmišljal da bi sam kaj rezal in skup švasal, kupi originalen del, če boš starega prodal bo tista razlika med cenama v delih tako majhna da bi jo pomojem zapil v eni rundi s kolegi v vaški gostilni, ali pa bi sam zaslužil 3x toliko če bi namesto da se ukvarjaš z rezanjem in varjenjem za tisto uro ali 2 delal stvari s katerimi si služiš kruh torej jih obvladaš pa potem teh 115€ ne bo tak probem pa še karakteristike bodo 100% take kot morajo bit.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Stari tocno to iscem,ampak jst ne vem kako vam rata to najdt.
Uceri sm bil 2 ure na ebayu k sm isku par stvari za motor, najdu NIČ.

Samo letnik ne vem če je isto
confused-1.gif

Drgac pa ja, tocno to rabim,pa cist đabe je tle gor.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Iskal sem Akrapoviča za mojo zverino (vendar ni nič za "dobro" ceno) pa sem slučajno naletel na link za R1, potem sem se pa spomnil, da nekdo išče za R6 tako, da sem samo hitr search naredil in to je to! Ne vem, če ti letnik odgovarja niti ne vem, če pošilja v Slovenijo ... ampak to boš že sam preveril!

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Ja akrapovici so kar dragi na Ebayu oziroma nič kaj dosti ceneje.

Sej verjetno se spomins da nisem registriran na ebayu, tko da a je kakšna varianta da bi ti meni to spet mal pomagal?
grin1.gif

Sej samo da vprašas ce posilja v SLO, kolk cca so stroski do SLO, pa če mogoče ve ali paše ali ne? Ali pa vsja na katerem motorju točno je bilo.
Thnx