tangem imamo zraven ledgerjevLahko kdo razloži kako deluje hladna denarnica?
Trenutno imam naložen denar online na Kraken platformi, kjer trgujem že par let. Nekaj je trenutno tam denarja, večina pa je v cryptu. Ker razmišljam o boljši varnosti, mi je zanimiva hladna denarnica, ki, če prav razumem je naprava, na katero naložiš svoje crypto tokene in jih online ni več? Ali online ostanejo, da lahko spremljaš kako ti gre, ko pa želiš trgovat pa uporabiš svojo denarnico?
Kar pomeni, če si na dopustu in nimaš s sabo denarnice, trg gre pa v franže, ne moreš narediti nič, da bi takrat trgoval? Je tako, ni tako? Skratka ni mi čisto jasno kako to deluje.
Ker pač ne, ali imaš tehten razlog?walletom na phonu ne zaupam lih
Izgubil, pral avto in mi padel iz žepa na rob in zlomil ekran....bolj zaradi lastne nerodnosti...pa še tisti faking sumljivi klici ki jih dobivaš..Ker pač ne, ali imaš tehten razlog?
Izgubil, pral avto in mi padel iz žepa na rob in zlomil ekran....bolj zaradi lastne nerodnosti...pa še tisti faking sumljivi klici ki jih dobivaš..
Sam bi imel na fonu izključno če bi ga imel samo doma in le za uporabo walleta, torej vklopiš wifi, narediš in vgasneš![]()
Ne vem kje je problem. Na drugem fonu kreiraš denarnico z tistimi 12 besedami in imaš isto denarnico tam. Ne moreš pa brez pin 6 mestne kode ali prsta narest ničesar nepooblaščenega. Eni ste res paranojični.Izgubil, pral avto in mi padel iz žepa na rob in zlomil ekran....bolj zaradi lastne nerodnosti...pa še tisti faking sumljivi klici ki jih dobivaš..
Sam bi imel na fonu izključno če bi ga imel samo doma in le za uporabo walleta, torej vklopiš wifi, narediš in vgasneš![]()