Kriptovalute (tehnologija, trgovanje, borze...)

B81

22. jul 2007
37.232
10.628
113
Jaz ne, btc me niti preveč ne zanima, bo kar bo, x2 od zdaj verjetno niti ne bo naredil...sem pa zakumuliral veliko altov v bearu in nekaj je padlo od dropov pa čakam da to cukne nekam gor v 3 krasne, drugače pa grem pač vprašat če lahko pridem nazaj "na viličara" :D

• Haha
Reactions: Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.751
1.017
113
Da bi dupliral trenutno vrednost bi blo pa noro, mislm res nooorooooo :D Sej 1x bo, sam v tem bullu nisem ravno optimist.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.538
4.650
113
Čas za kupit Bitcoin je mimo, vsaj za kaj resnega oz., če nisi na res dolgi igri. Najbolje počakat, da nekoliko pade in potem kupovat. Kdaj in koliko bo padel pa vedi ga. Alti so šlo lepo gor do nedavnega in se je dalo kaj ujet, če nisi zapaničaril v zadnjih dneh in prodajal ko je vse skupaj strmoglavilo. Zdaj gre spet počasi gor.

B81

22. jul 2007
37.232
10.628
113
Ce nisi kupil ze prej, zdaj brezveze...v bearu bo padel, kot pade vedno...vsaj eno leto je casa v vsakem ciklu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.751
1.017
113
Sori, nisem mislil da bi zdaj uletaval. Letelo je na dupliranje trenutne vrednosti BTC-ja. Slednje se mi zdi v enem letu skoraj fantastika. Ceprav ... ravno kar se BTC-ja tice bom tiho, ker me je ze nekajkrat hudo sokiral (pozitivno & negativno). Se pa strinjam, BTC je ze skoraj mainstream, alti (ce zadanes) so lahko veliko bolj donosni. Sam moras zadet, kar je zame nekaj istega kot igranje lota (ne spremljam in ne poznam te scene tako natanco, da bi se upal v tem drzati kake vecje pozicije), iskreno povedano. BTC mi je bolj domac ;) Evo, ravno spet nazaj na 97K... Noro, sam to.

• Všeč mi je
Reactions: B81