Fajn tema, mi je všeč oz zanimivo ko vidim, da nas je dosti ki imamo podobne težave oz začetke pri kripto
Sam sem začel vlagati 2018, ko je BTC padel iz 20k na 15k, ker sem verjel, da je to samo korekcija in gremo do 100k
Sicer, sem bolj na alt sceni, BTC-ja imam zelo zelo malo. No v vsem tem času sem HODL-al oz dokupoval. Moj vložek je razmeroma velik (glede na moje prihodke in majhen glede na alter standarde
). Ampak vseeno, sem vlagal vsak mesec notr denar, ki mi je nekako ostajal (kljub temu, da imam varčevalni račun,kjer varčujem za stanovanjski problem). Skratka, prišel sem od tega, da sem imel -75% celotnega vložka, kar je kar boleče + to, da ti itak vsak pametuje, ker bedak si, da v to vlagaš in da je to itak čisti nateg oz piramidni sistem. Trenutno sem pa na tem, da sem potrojil svoj vložek
Moja strategija pa je, da gledam čim manj yt kanalov, kjer so vsi napsihirani in obljubljajo nerealne donose. Delam stvari, za katere jaz mislim, da so pravilne, brez da poslušam druge. Spremljam dva yt kanala, za katera sem v teh dveh oz treh letih dobil največ zaupanja in to je to. Drgač pa samo HODL, vse ostalo je preveč stresno zame
Še eno vprašanje, fura še kdo BCH?? Sam sem jih kupil v dobri veri, da bo sledil BTC-ju in je trenutno bolj kot ne stran vržen denar. Če bi dal v ETH bi bil hepi hepi